3 d’abril del 2012

Tortellini amb gorgonzola, panses i alfàbrega

Avui hem omplert el tupper amb una pasta fresca farcida, però acompanyada: tortellini amb gorgonzola (dolç), panses (de Corint) i alfàbrega (seca).




L'elaboració del plat no té cap secret. Els ingredients són els que conformen el títol d'aquest post. Ah! Afegiu una mica d'oli en cru, encara que no ho hagi mencionat abans.


Només un truc a tenir en compte: poseu el formatge quan la pasta encara està calenta, així es desfà lleugerament.



Hoy en la fiambrera: tortellini con gorgonzola, pasas y albahaca. Léelo!
Today at the lunch box:  tortellini with gorgonzola, basil and passes. Read it!

---------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Una proposta temptadora! Això de l'oli cru amb la pasta m'hi agrada molt. Bona setmana! Petons

    ResponElimina
  2. Tremendo, ho faré amb una pasta que tinc a casa que es diuen girasols i encara m'agraden més que els tortellinis :)

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...