20 de maig del 2012

Espinacs a la catalana amb xips de pernil d'ànec

Els espinacs, amb poques variacions, la veritat, formen part del menú setmanal dels tuppers de casa. És una verdura que ens agrada, això si, refregideta a la catalana, i em resulta molt fàcil de fer: uns pinyons, unes panses i una micona de pernil, et voilà! Fet en un tres i no res.



Clar, que he de confessar que poques vegades utilitzo l'espinac fresc (aquells que s'ha de rentar i rentar i rentar, i tot i així encara surt sorra). Tiro del congelat, pel meu gust, igualment bo, i més pràctic.

De vegades, però, el pernil que utilitzo no és el de porc sinó el d'ànec, i aquesta és la recepta que avui publico, i amb la qual participo en el concurs que organitza Blog de cuina de la dolorss amb patrocini d'Ebregust.com.

Ingredients:
  • espinacs
  • pinyons
  • panses
  • all
  • pernil d'ànec
  • sal
  • oli
Com ho preparem:
  • Refregim amb una mica d'oli els pinyons, les panses, l'all i el pernil tallat ben petit en una paella gran. 
  • Afegim els espinacs congelats (els que venen en daus petits) i remenem fins que s'hagin descongelat. 
  • Salem al gust.
  • En el microones, posem sobre paper de forn els talls de pernil d'ànec uns 30 segons (fins que quedin cruixents), i ja tenim les xips de pernil d'ànec.
  • Decorem els espinacs amb les xips de pernil d'ànec.
Consells:
  • També podem fer servir espinacs frescos i pernil de porc.
Hoy en la fiambrera: Espinacas a la catalana con chips de jamón de pato. Léelo!
Today at the lunch box
Catalan spinach with duck ham chips. Read it!

Ces boîtes à lunch: Épinards catalane avec des copeaux de jambon de canardLisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

3 comentaris:

  1. MOltes gràcies Marga per aquest plat català i amb pernil d'ànec!
    Tranquila que encara queda temps,és fins demà a les 12 de la nit.

    Molta sort en el concurs!!!

    ResponElimina
  2. Jo fins fa poc sí que els comprava en manats, els espinacs, però últimament porten tanta terra enganxada que em fa com angúnia, i també tiro dels congelats o ja trossejats. Sort al concurs! Petons

    ResponElimina
  3. En primer lugar agradecerte tu participación en el concurso organizado por el blog de cuina de la Dolorss http://blogdecuina.blogspot.com.es/
    Y finalmente informarte que muy pronto el jurado compuesto por el equipo d'ebregust y nuestro restaurante col.laborador l'Antic Molí http://www.anticmoli.com/index.php?lang=es publicaremos la lista de las recetas ganadoras. Mucha suerte y enhorabuena por tu deliciosa propuesta con Jamón de Pato.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...