A dos dies de començar la jornada intensiva d'estiu, i en conseqüència d'abandonar els dinars de tupper a la feina fins el setembre, avui hem fet una nova edició del ja tradicional DINAR DE GERMANOR.
I amb aquest ja van QUATRE. I com sempre, i malgrat les negatives notícies econòmiques que ens van soscavant els pocs ànims que ens queden, el dinar ha estat excel·lent. Molt variat i acompanyat per uns bons vins i caves de la Conca de Barberà (gentilesa de la Maria).
Hi érem tots, no hi ha faltat ningú dels fundadors d'aquest esdeveniment, i fins i tot s'hi han afegit alguns convidats, també de luxe, que han quedat tant encantats que ja pensen en el proper DINAR DE GERMANOR.
En mig d'un extens pica-pica portat pel Joan, on han destacat unes olives farcides molt i molt picants, primers i segons han anat circulant de mà en mà fins a buidar els plats.
Hem degustat una amanida de cigrons de la Magda (cigrons cuits, per suposat, pebrot verd, tomàquet i olives negres)....
...la quirche de l'Anna, de carn i albergínia....
...l'amanida de pasta marinera de la Laura (pasta, gambes i surimi)...
...un pastís fred de carbassó amb salsa romescu de la Marga...
...i per suposat, una tradicional truita de patata i ceba feta amb molt d'amor i comunió (especialment amb la ceba que ha fet plorar al cuiner durant hores) pel Joan (l'altre).
I com a segons, un llom a la sal caramel·litzat amb taronja, de la Marta...
...i un llom amb pinyons i prunes.
Per acabar, i per refrescar el tiberi i el dia, uns bon gelats de la Roser.
I aquí queda, pels curiosos, la foto de família de tots els que hem fet aquest DINAR DE GERMANOR... DE LUXE. ANY III (quines cares, no???, i això que encara no havíem començat).
I si voleu veure els anteriors dinars de germanor, no deixeu de clicar els enllaços (així també veure si hem canviat gaire...):
Comida de verano en la oficina. Léelo!
Summer lunch at the office. Read it!
---------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
carai Marga, com us cuideu! Encara que siguem pobres serem feliços i tindrem la panxa plena, oi? ;-) Ja miraré la dels altres anys, a veure si és veritat que no heu canviat gaire... hi hi. A veure si ens penges alguna d'aquestes receptes tan bones i les provem de fer a casa. Petonets!
ResponEliminaEstic en procès de publicar les receptes.... poc a poc que és estiu i l'estic aprofitant....
EliminaUn artículo interesante con argumentos para el movimiento tapperístico: http://genteyhogaressostenibles.info/post/26548724125/reivindicando-la-fiambrera-me-sobran-los-motivos
ResponEliminaSe puede decir que soy una fan del tupper. Saludos.
Elimina