A casa, fins ara, ens les mengem tal com surten de la bossa, però es probable que a partir d'ara també les afegim a algun postre...(especialment en les coques de vidre).
I per què? Doncs perquè ara sé que es poden fer servir.
I això? Déu m'ha il·luminat? Nooooooooooooo.
Ho he après en el taller per a blocaires (al que vaig ser convidada, guau, quin honor!) que va organitzar l'empresa Haribo amb seu a Banyoles per celebrar el mencionat aniversari. Aquests van proposar a la cuinera Ada Parellada i el seu equip el repte de crear postres amb "ositos Haribo".
Quin lio si m'ho haguessin proposat a mi! Però, per ells no. Es van ensortir a les mil meravelles, i van presentar unes propostes atractives (i si no mireu les fotos!).
En el taller les blocaires (si, si, totes érem dones) conegudes i per conèixer vam treballar de valent: massa per aquí, farina per allà, clares a punt de neu, fotos, osito que ens mengem, forns que es resistien a escalfar-se, microones que bullen i no escalfen, davantals que s'embruten, temps que s'ha de vigilar, pregunta per aquí, explicació més enllà, tast.... Vaja! tot un tràfec.
I per acabar: A BERENAR!!!!! Una taula magníficament parada (per a un regiment de cavalleria i no per una dotzena de bloguers esgotades) que ens deia MENGEU-NOS... (els de casa van estar contents amb els que els hi vam portar de sobres. Una vegada més em vaig oblidar el tupper a casa, llàstima! La propera no em passarà).
Hoy en la fiambrera: taller ositos HARIBO Léelo!
Today at the lunch box: HARIBO's workshop. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada