És un pastís ràpid de fer, s'utilitza el microones ("ese gran calentador de leche") en tot el procés i es pot menjar fred o calent.
Ingredients:
- 3 carbassons mitjans
- 1 ceba gran
- 3 ous
- 1 tetrabrick de nata per cuinar de 200 cc
- 150 gr de formatge cremós o formatgets
- romesco (el podeu fer, us deixo aquí una recepta ràpida, o utilitzar la salsa de calçots de conserves Ferrer, que és el que he fet jo)
- oli
- sal
- pebre
- Tallem les cebes en trossos petits. Posem-les en un bol que pugui anar al microones amb un raig d'oli.
- Coem-les uns 5 minuts a 800 de potència. Removem i repetim-ho una vegades més.
- Afegim els carbassons tallats amb dauets (amb pell, ben neta això si).
- Couem els carbassons amb la ceba uns 10 minuts (o fins que estiguin estovats).
- Escórrem el líquid que deixen anar els carbassons i afegim els ous, el formatge, la nata, la sal i el pebre.
- Passem-ho pel turmix.
- Afegim la pasta en un motlle (tipus pudding) que també pugui anar al microones (jo li poso paper de forn en la part ample del motllo que cobreixi parets i fons per a facilitar després desmotllar-ho).
- Coem al microones sense tapar durant 20 o 25 minuts a uns 800.
- Deixem refredar i desmotllem.
- Servim en talls acompanyats de romesco.
Hoy en la fiambrera: Pastel de calabacín y salsa romesco Léelo!
Today at the lunch box: Zucchini cake and romesco sauce. Read it!
Ces boîtes à lunch: Courgettes gâteau et sauce romesco. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Caram, segur que els companys de feina van quedar encantats amb aquest pastís! M'encanta!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Tiene buena pinta. A pesar de que no soy mucho de microondas lo probaré. También lo intentaré con la termomix a ver que sale.
ResponEliminaSaludos
Pues como supongo que con Thermomix será un poco diferente, adapta la receta y comenta las variaciones para los que tienen la máquina (yo todavía no tengo suficiente espacio en la cocina :).....)
Elimina