És pot fer en poc més de 15 minuts. I com veieu porta de tot, pasta, proteïnes (gambes), vegetals (espàrrecs i alfàbrega), oli, i si li afegiu formatge ratllat, els lactis.
Per fer el pesto he canviat els tradicionals pinyons (pel seu preu, només apte per certes ocasion) per ametlla crua, ja sigui senceres, en filets o en dauets. També podríem fer servir altres fruites seques com les anous.
Ingredients:
- espagueti
- espàrrecs verds
- gambes pelades
- pesto (preparat o fet a casa, en el meu cas a base d'alfàbrega fresca, ametlla crua enlloc de pinyons, all, sal i oli)
- oli
- Bullim els espaguetis seguint les instruccions de la marca (recordem que per portar-los en tupper és millor que quedin una mica al punt per al reescalfament posterior).
- En paral·lel, tallem els espàrrecs i amb una mica d'oli els passem per una paella on passats uns 5 minuts, els hi afegirem les gambes, i encara courem un parell de minuts més.
- Per preparar el pesto casolà, posem tots els ingredients en el minipimer (la quantitat d'oli ha de ser generosa) i triturem.
- Escórrem la pasta, afegim el pesto, els espàrrecs i les gambes.
Today at the lunch box: Spaghetti with green asparagus, shrimp and pesto. Read it!
Ces boîtes à lunch: Spaghetti aux asperges vertes, crevettes et pesto . Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
El pesto fet a casa és una de les meves salses preferides!
ResponEliminaI la combinació amb les gambes i els espàrrecs ha de ser sensacional.
Soc molt fan del pesto i trobo que és una salsa que em funciona bé als tàpers :)
ResponEliminaM'agrada tot, Marga! I sana de debò. Petonets
ResponElimina