És de pasta de full i porta poc temps a la cuina. És ideal per portar-la a berenars amb amics o per esmorzar pels nens.
Amb ella participo en la Recepta del 15 dels Fogons de la Bordeta.
Ingredients:
2 làmines de pasta de full
200 gr de xocolata fondant
2 culladades de llet
uns 150 cc de suc de taronja
sucre
ametlles
Preparació:
Desfer la xocolata amb la llet i la taronja (al microones, si és vol), fins que quedi una crema consistent. Posar la xocolata sobre una làmina de pasta de full, deixant les vores sense farcit. Cobrir amb l'altre paste de full i unir ambdues làmines. Fer uns petits talls (per evitar que es trenqui la pasta del full al forn) i espolsar sucre i ametlles a gust per sobre.
Posar al forn calent a 200ºC uns 15 minuts.
Hoy en la fiambrera: Coca de chocolate. Léelo!
Today at the lunch box: Chocolate Cake. Read it!
Ces boîtes à lunch: Gâteau au chocolat . Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Fàcil i apetitosa!! Que mès es pot demanar!!! s'ha de probar.
ResponEliminaHola!! Quina facilitat!!! M'encanta, un esmorzar o berenar genial pels més menuts!! L'apunto ara mateix!!
ResponEliminaUna abraçada
Jo, es de les que faig per Sant Joan. però el toc de taronja que li has donat, m'ha agradat moltissim!!! Ho provare la propera vegada...
ResponEliminaPetonets.
Aquesta coca promet! Jo també la provaré aviat.
ResponEliminaM'alegro que us hagi agradat. Bon resultat per qualsevol moment!
ResponEliminaEl toc de taronja la deu fer irresistible!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar
Petons
Sandra