Però això, aquest carbassó cuit al vapor dins el micro, em va semblar que l'havia de vestir una mica per menjar-me'l...
Què hi havia per la nevera???? Pernil dolç i crema de formatge blau!!!
Què podia fer amb això???? Només se'm va acudir fer una mena de "biquini carbassoner".
Ingredients:
1 carbassó per persona (jo vaig utilitzar els de La Tavella)
1 tall de pernil dolç cuit al forn
crema de formatge blau (o en el seu defecte algun formatge que foni bé)
Com fer-ho?
Posar els carbassons pelats (si la pell està bé, us agrada i els netegeu bé també, es pot fer amb pell) i tallats per la meitat (longitudinalment) amb unes incisions sobre la carn a coure al vapor al microones (jo els vaig posar dins l'estoig de vapor de Lékué). Coure uns 7 minuts (segons la potència del vostre micro).
Quan estan cuits, posar a sobre el pernil dolç i la crema de formatge, i tornar a posar al micro un minut per a que es fongui la crema bé.
Hoy en la fiambrera: Calabacines "vestidos". Léelo!
Ces boîtes à lunch: Zucchini "habillé". Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Quina bona idea! Necessitem més posts així, cal aprofitar tot el que hi ha a la nevera.
ResponEliminaBoníssim! I has triat un nom molt divertit! Ideal per a cuinar-lo amb nens. Petons
ResponEliminaCook Go, gràcies :)
ResponEliminaMarina, és cert que és ideal per cuinar amb nens.
Aquest material de lekué és la bomba! ara me n'envien un lot pel curs de cuina...tinc ganes de veure'l.
ResponEliminaPetons
Fàcil i saludable. Un 10 per la proposta!
ResponElimina