Llavors tenim vàries opcions:
- afegir un dauet de concentrat de verdures
- afegir un brou de verdures comprat (hi ha un ampli ventall al mercat)
- afegir un brou de verdures fet casa
I per aquest darrer no cal fer res especial...
...Només cal conservar l'aigua amb que bulliu una ensaladilla (si voleu que sigui amb més varietats de verdures) o d'alguna verdura (mongetes, pèsols...), i ja el teniu.
Jo el conservo en una ampolla de vidre (reaprofitada de sucs) a la nevera si l'he d'utilitzar en breu, i sinó, el congelo.
És fàcil, i a sobre m'encanta, perquè "aquí no es llença res!"
PD: Com que hi ha setmanes que faig força verdura i tindria excedents industrials de brou de verdures, aquest "possible brou" l'utilitzo per regar el meu minihort urbà.
Hoy en la fiambrera: Caldo de verduras. Léelo!
Today at the lunch box: Vegetable broth. Read it!
Ces boîtes à lunch: Bouillon de légumes. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Bona recomanació! Jo també guardo sempre els brous de verdura. Els gasto l'endemà amb un afegit d'arròs bullit amb el mateix caldo. I si me'n sobra, el congelo, que el brou també aguanta molt bé la congelació. M'apunto això de regar l'hortet! Petons
ResponEliminaEstem fets de la mateixa pasta Marga i Marina...heheheh
ResponEliminaJordi
Molt bona idea!! No s'ha de llençar res i així sempre tens un brou llest a la nevera o al congelador.
ResponEliminaMarina, Jordi i Neus, m'encanta compartir un "no" descobriment personal, i que siguem molts els que "aprofitem".
ResponEliminaJo, que soc molt previsora, quan faig caldo,sempre congelo un pot per als rissotos!
ResponEliminaa.
És una molt bona opció a.
ResponElimina