28 d’octubre del 2012

Pastís Xoco-express


Seguim amb postres dels dilluns, i aquest cop amb un pastís que ens portarà poc temps, molt poc temps de preparació i de cocció, i a més un utilitza el microones, "ese" electrodomèstic per escalfar la llet....


El va portar en Joan, un gourmet viatger de les terres tarragonines i fotògraf magnífic, i membre pioner de tot aquest lio dels "postres dels dilluns".

Ara ja no hi ha excusa per no fer un pastís de xocolata!

Ingredients:
150 gr xocolata fondant
120 gr  mantega
150 gr sucre
3 ous
80 gr farina
3 cullerades soperes de llet
1 cullerada de postre de llevat
nous (opcional)

Elaboració:
Barregem la xocolata fosa + la mantega una mica fosa, fins que obtinguem una textura pomada. Barregem el sucre + els 3 ous. Sumem la primera barreja amb la segona. Hi afegim la farina tamisada, i després la llet i el llevat. Ho barregem tot amb el minipimer. Ara hi podrem afegir unes nous trencades. Posar tota la barreja en un molt apte pel microones.

Cocció: Posar al microones 6 minuts a màxima potència. Deixar reposar 5 minuts abans d’obrir la porta.


Hoy en la fiambrera: Pastel de chocolate rápido. Léelo!
Today at the lunch boxQuick Chocolate Cake. Read it!
Ces boîtes à lunch: Gâteau au chocolat rapide. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------


3 comentaris:

  1. Un recurs infalible un bon pastís de xocolata! i aquesta recepta és ideal per quan has d'improvisar alguna cosa!

    ResponElimina
  2. és fantàstic! i si la mateixa barreja la cous al forn, a 180ªC durant vint minuts, fa una crosteta magnífica i queda de pel·lícula

    abraçades
    ada

    ResponElimina
  3. Si, Ada, com tú dius, molt millor al forn. Recomano als que utilitzeu microones, que cobriu el vidre amb paper de forn... d'aquesta manera la xocolata no es recrema

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...