L'Anna sempre ens sorprèn, però es veu que la panxa que cada dia li va creixent a poc a poc, li condiciona més del que és pensa les seves tries dolces. En tot cas, una bona proposta que podem compartir amb els nens de casa.
Ingredients (per a 8 persones, una piruleta per cap):
100 gr de crema de xocolata (tipus Nocilla)
16 galetes rodones (tipus Maria)
20 gr fideus de colors
200 gr xocolata negra (per fondre)
nata líquida o mantega
8 palets plans de plàstic o de fusta de pinxito
Com fer-ho:
Posem crema de xocolata a cada galeta i anem tancant de 2 en 2 amb el palet enmig. Posem paper vegetal en una safata i hi col·loquem les piruletes separades. Ho fiquem al congelador durant 30 minuts. Trossegem 200 gr de xocolata negra i una mica de nata líquida o mantega, ho posem en un bol i ho fiquem al micro 30 segons, el trèiem, el removem i el tornem a ficar fins que es desfaci del tot, sense deixar que es cremi.
Trèiem les piruletes del congelador i les banyem a la xocolata amb una espàtula o pinzell. Banyem una mica el pal perquè quedi ben agafat. Decorem amb fideus de colors i les posem de nou al congelador fins una estona abans de menjar-les.
Comentari de l'Anna:
""Jo, vaig començar a banyar-les amb xocolata blanca de fondre de Nestlè, però costava molt que quedés l’espessor necessària per a cobrir les galetes i vaig optar per la xocolata negra, molt més fàcil de treballar..."".
Però com veieu algun tros blanc si que li va quedar!
Ingredients (per a 8 persones, una piruleta per cap):
100 gr de crema de xocolata (tipus Nocilla)
16 galetes rodones (tipus Maria)
20 gr fideus de colors
200 gr xocolata negra (per fondre)
nata líquida o mantega
8 palets plans de plàstic o de fusta de pinxito
Com fer-ho:
Posem crema de xocolata a cada galeta i anem tancant de 2 en 2 amb el palet enmig. Posem paper vegetal en una safata i hi col·loquem les piruletes separades. Ho fiquem al congelador durant 30 minuts. Trossegem 200 gr de xocolata negra i una mica de nata líquida o mantega, ho posem en un bol i ho fiquem al micro 30 segons, el trèiem, el removem i el tornem a ficar fins que es desfaci del tot, sense deixar que es cremi.
Trèiem les piruletes del congelador i les banyem a la xocolata amb una espàtula o pinzell. Banyem una mica el pal perquè quedi ben agafat. Decorem amb fideus de colors i les posem de nou al congelador fins una estona abans de menjar-les.
Comentari de l'Anna:
""Jo, vaig començar a banyar-les amb xocolata blanca de fondre de Nestlè, però costava molt que quedés l’espessor necessària per a cobrir les galetes i vaig optar per la xocolata negra, molt més fàcil de treballar..."".
Però com veieu algun tros blanc si que li va quedar!
Hoy en la fiambrera: Piruletas de chocolate. Léelo!
Today at the lunch box: Chocolate lollipops. Read it!
Ces boîtes à lunch: Sucettes au chocolat. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Fantàstiques i fàcils de fer, què més es pot demanar? Petons i bon cap de setmana!
ResponEliminaMolt originals i fantàstiques per passar una tarda entretinguda amb els nens, si en tens!
ResponElimina