24 de juliol del 2013

Batut de nectarina

En aquests dies de canícula estival el que més de gust ve de prendre de postres, i a tota hora, és fruita.


Tanmateix, tot i que segurament no li donem gaire temps a que es faci malbé, la calor fa que es maduri més del compte, s'estovi o es colpegi més fàcilment. I llavors, potser no ens ve tant de gust, oi? I sobretot, segur que no ens l'emportem a la feina.

Doncs una bona opció és utilitzar aquesta fruita per a fer batuts. Són fantàstics pels berenars i, per què no, com a postre a la feina.

Només cal que us emporteu el batut en un pot de vidre, per exemple, ben tapat i amb compte que no es trenqui i el deixeu a la nevera per a prendre'l ben fresquet als postres.

També aquests batuts, són ideals per a que els nens comencin a trastejar a la cuina i, sobretot, prenguin més fruites (de fet, el va descobrir la meva filla en un dels seus llibres de cuina, Experimenta cuina, i portem l'estiu que no parem de fer-ne).



El batut d'avui és de nectarina, però hi podeu posar qualsevol fruita de temporada (presseguetes, préssecs, meló, etc.) o atemporals (plàtans, poma o pera).

Ingredients (x2 batuts):
1 iogurt natural sense sucre
1 nectarina
1/2 got de suc de taronja
1 cullaredeta de mel

Com preparar-ho:
Pelar la fruita i tallar-la a trossets. Abocar-los en un pot alt, juntament amb el iogurt, la mel i el suc. Triturar i ja està preparat.

Hoy en la fiambrera: Batido de nectarina Léelo!
Today at the lunch boxNectarine Smoothie  Read it!
Ces boîtes à lunch: Nectarine Smoothie  Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. És veritat que és una molt bona manera d'aprofitar la fruita que es fa malbé i fins i tot, encara que estigui bona, una molt bona manera de menjar fruita. Fins i tot pots preparar-ne de fruites que soles potser no t'agraden però combinades i amb batut estan espectaculars
    Salutacions
    Ares
    Fuet-i-Mate

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...