Recentment, l'empresa Iris Barcelona, em va fer arribar dos dels seus darrers models de bosses transportadores de tàpers: Daily Bag i Jolie Bag. Ambdues, trenquen totalment amb els models anteriors de bossa més o menys quadrada rígida o tova. Avui us parlaré de la Daily Bag, que és la que he provat més intensament.
Alguna cosa similar a la Daily Bag feia temps que la buscava. Vaja un tipus portatàpers per anar a l'esquena! De fet, l'estiu passat quan vaig autoimposar-me de fer una part important del trajecte de casa a la feina a peu trobava a faltar una motxilla, perquè caminar a pas ràpid amb dues bosses penjant del coll o a les mans (la de mà i la del tàper) se'm feia feixuc. Per això els hi vaig preguntar si en tenien alguna motxilla, però la resposta va ser no. No sé si arran de la meva pregunta o perquè ja tocava, ara finalment ja tenim motxilles per portar el dinar a la feina.
Les Daily Bag, té un accés independent per cremallera a una part tèrmica, i com totes les motxilles una part on posar les coses de mà. Certament que només té espai per portar un únic tàper i unes postres a la part tèrmica, però és suficient.
Ara que ha començat a clarejar al matí em va perfecta per les meves caminades de primera hora. Per això, puc dir que m'agrada, m'és còmoda, manté el fred molt bé, té un tacte xulo, puc portar-la com a bossa única i, a més, es pot posar a la rentadora. De fet, a la meva feina ja més d'un m'han comentat que és molt maca i que on la podien trobar (té un preu d'uns 18€ i es troba a diverses botigues).
Autofoto sortint de casa amb la Daily Bag a l'esquena |
I com que segur que us han quedat ganes de comprar-la, ara un de vosaltres en tindrà l'oportunitat sense més. Iris Barcelona en SORTEJA una DAILY BAG entre els qui seguiu L'hora del tàper.
Requeriments:
1. Com que aquesta bossa és perfecta per sortir al migdia a menjar el tàper a un parc:
- deixeu un comentari únicament en aquest post explicant quin tàper us emportaríeu en la Daily Bag,
- a més del vostre nom
- i un correu de contacte.
2. No és obligatori, però us podeu fans d'Iris Barcelona a Facebook o a Twitter, així estareu sempre informats de les novetats i us podreu beneficiar de molts avantatges com descomptes, concursos, activitats, etc.
3. Tampoc és obligatori, però també us podeu fer fans de L'hora del tàper a Facebook o Twitter, on podem mantenir converses fluïdes sobre el món tàper.
4. El guanyador rebrà el premi només en una adreça postal dins l'Estat espanyol peninsular o les Illes Balears.
5. Hi ha de termini de participació fins el dia 13 d'abril de 2014, a les 24 hores.
6. El sorteig es realitzarà utilitzant el programa Random, i a cada participant que compleixi se li assignarà un número per ordre de missatge publicat en aquest post, l'únic lloc on es pot participar.
7. El resultat es farà públic un parell de dies després de finalitzat el termini de participació.
Hoy en la fiambrera: Nuevos modelos de porta fiambreras Iris y sorteo Léelo!
Today at the lunch box: New models of carrying lunchboxes Iris and raffle Read it!
Ces boîtes à lunch: De nouveaux modèles de transport des boîtes à lunch Iris et tirer Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
El tàper que més portaria és aquesta Amanida d'arròs i pernil que està boníssima i és ideal de cara al bon temps: http://esquanmenjo.blogspot.com.es/2012/07/tres-plats-per-sant-joan.html
ResponEliminaEl meu correu maida.bailarina @ gmail.com
Faig ara la dieta proteínica i cada dia porto un taper al despatx. Tinc la bossa rígida, però alguna vegada necessito algun tipus de bossa com aquesta, perquè he de portar poca cosa, sol un taper i la meva es gran i incomoda.
ResponEliminaJulia Dovgopola
dovgopola@gmail.com
Nomes puc menjar amanides sols i un producte de dieta, per tant sempre porto taper amb amanida. Es més pràctic i no he de escalfar.
EliminaEn el táper me llevaría la ensalada de pasta con queso azul, ¡qué rico! :)
ResponEliminaNuria (nurgagi@gmail.com)
Saludos!
El tapper que m'emportaria seria una fideuà.
ResponEliminaHola, vaig descobrir el blog la setmana passada i m'agrada molt perque com tu dino de taper cada dia! Avui per exemple una amanida de arros amb els tomaquets cherry, la tonyina i ben amanit!
ResponElimina( anny_ll6@hotmail.com)
Hola Marga,
ResponEliminaEl correu es sabonsjafune@gmail.com
¡Gran descubrimiento este blog! Disculpa que no escriba en catalán pero soy de otra provincia, aunque por circunstancias leo bastante en vuestra lengua y os entiendo bastante bien. Como acabo de comenzar a ojear tus recetas contestaré lo que me he traído hoy al trabajo: lasaña de carne y verdura, suelo optar por platos únicos...anaciraco@gmail.con, mi nombre es Ana y a partir de hoy seguidora vuestra ;)
ResponEliminaJo portaria una súper amanida molt, molt complerta i amb una vinagreta ben saborosa.
ResponEliminaIrene
ialvarezq83@hotmail.com
Doncs jo ahir vaig fer croquetes de ceps.
ResponEliminaCarme
Un taper per menjar al parc podria ser, per exemple, uns cigrons amb bacallà esqueixat i ou dur. Es pot menjar fred i s'hi pot posar el que es vulgui. Olives, cogombre, tomàquet... Imaginació al poder!
ResponEliminaEl meu correu és perizdoria@gmail.com
Acostumo a portar al tàper les sobres de la nevera arregladetes amb més o menys gràcia. Per avui tinc un saltejat d'espàrrecs de marge, gambetes i alls tendres i una truita de pernil i carxofes.
ResponEliminadolorsvergara@gmail.com
Jo m'emportaria el plat que actualment em té més enganxada: bròquil amb carn picada, tan senzill i taaaaaaaaan bo!!
ResponEliminaSalut!
Paula (paulallavina@gmail.com)
Jo m'enduria un taboulé. M'encanta l'amanida de cuscús quan fa bo, tan fresca, amb el gust que hi dóna la menta mmmmm
ResponEliminapilar.madriles@gmail.com
¡Un descubrimiento este blog! Mi "taper" viene hoy con lasaña de carne y verduras, ahora voy a investigar tus recetas en busca de ideas, soy Ana, anaciraco@gmail.com feliz martes
ResponEliminaHola. Un menú que m'encanta es amanida caprese (mozzarella i tomàquet) , mini hamburguesa de bou i dues mandarines. Ah, i llauna de Vichy ! Laura (cuinejar@gmail.com)
ResponEliminaHola,
ResponEliminayo me llevaría una buena ensalada de pasta con atún y huevo duro.
ramon.bel@hotmail.com
Jo els tàpers els omplo pel meu fill, amanides d'arròs o una quiche, o bé crestes o croquetes....Núria
ResponEliminaduranbautista@gmail.com
Jo hi portaria tot tipus d'amanides, ara que ve el bon temps! Per exemple, tomàquet, mozzarella, tonyina i alvocat.
ResponEliminaAina (ainaaa_@hotmail.com)
Jo portaría el meu tapper amb fideuà!!
ResponEliminaMónica
mvl.1972@hotmail.com
un risotto de ceps al tàper, junt amb un termo amb una infusió de menta fresca, i dins la bossa tèrmica una aigua fresca i un granisat de mango!
ResponEliminaEnric ( enricguionista [arroba] gmail [ punt ] com )
Us tàper amb saltejat de pèsols acabats de pelar (no congelats)
ResponEliminaMarta: mrigat@hotmail.com
Hola, m'apunto al sorteig, jo per endur-me de tuper m'agraden les amanides de pasta, són ràpides de fer i bones :)
ResponEliminaLidia Casademont
lidia.casademont@gmail.com
Participo!
ResponEliminaA mi m'agrada portar arrós a al cubana, fàcil i bo!
Ramon Costa
ramon.costa@gmail.com
Jo sempre m'enduc verdures amb pollastre filetejat :)
ResponEliminaOlga Surrell
olgasurrell@gmail.com
Gràcies!
Jo portaria el meu tapper amb amanida d'arrós, m'ecanta!
ResponEliminaRosa Tomás
lutherv_l@hotmail.com
A mi m'agrada dur espaguetis amb diferents salses!
ResponEliminaJordi Casademont
lidia368@hotmail.com
Gràcies!
A la daily bag jo hi portaria una amanida de pasta amb salmó fumat, formatge fresc, pastanaga ratllada, tomàquet a talls petits, blat de moro, nous i panses de colors i uns trossets de pinya o meló.
ResponEliminaJosepa Carreras
josepacv@gmail.com
A la daily bag hi duria una amanida de pasta amb bolets saltejats. Mmmm...
ResponEliminaCaterina
catgornalsmiralles@gmail.com
Doncs ara mateix, amb la pluja que cau, em vindria de gust una carmanyola de llenties calentonetes...
ResponEliminaEm dic Laia
laiafortuny(arroba)gmail(punt)com
A l'estiu faig sovint una amanida amb cigrons cuits, trossets de formatge blau, trossets de pernil i un raig d'oli d'oliva
ResponEliminakimgumbert@gmail.com
Jo hi portaria una amanida verda amb tomaquet cherry i uns ous durs de guatlla, un tallet de pernil dolç i una mica de formatge fresc. Vaja tot molt saludable. Núria
ResponEliminasarda.nuria@gmail.com
jo portaria una amanida de faves tendres amb pèsols saltejats amb pernil i unes croquetes casolanes. El meu correu es fitamagda@hotmail.com. Sort !
ResponEliminaJo memportaria un arros tres delicies
ResponEliminaChiara. parallevar.blog@gmail.com
Com que els compartiments tèrmics només serveixen per mantenir la fredor, que no la calor, i a la feina no tinc microones, haig d'empescar-me-les per fer plats freds variats. Els meus tappers (els de Iris, just com el de la foto) van plens d'amanida de patata (patata bullida freda (ja la venen al super així, molt més còmode), bocinets de gall d'indi embotit, bocinets d'oliva verda i tomaquets cherry tallats a tallets. Amanit amb una mica de maionesa d'all (una salsa alemana que venen, que està de vici). Després, moltes variants (amb tonyina, amb arros...). O pasta fresca farcida, bullida i amb un raig d'oli o unes herbes... Cuina sana, ràpida i fàcil de preparar la nit abans :-). Maria Antolín (martinibaby2005@gmail.com)
ResponEliminaJo portaria un tàper amb cuscús de verdures (carbassó, pebrot verd i vermell, alberginia i pastanaga) amb taquets de pollastre al curry. És perfecte per tàper i no es necessita microones, ideal per portar al parc.
ResponEliminaMireia Suso mireiasl@gmail.com