Aquestes salsitxes amb pinya, es fan en poc temps, per suposat, i acompanyades amb pasta, arrós, llegums, patates o cuscús són un tàper únic perfecte, i a més, acolorit. No ens avorrirem pas al menjar-lo!
Per cert, si no tenim pinya en almívar, podem utilitzar la pinya natural i afegir suc de pinya per la cocció, i per suposat podeu posar més pebrots de colors o només utilitzar pebrots de color verd.
Tampoc cal dir, que les salsitxes de pollastre també són una bona opció per aquest tàper.... O bé amb petits daus de pollastre.
Fins i tot, si fem pit de pollastre a la planxa i el cobrim amb la mateixa salsa però passada per la batedora, ja tenim una nova carmanyola, prou diferent. Aquesta també és una bona manera d'aprofitar les restes de la salsa (conservem-la triturada al congelador), si queda, per un altra dia.
Tampoc cal dir, que les salsitxes de pollastre també són una bona opció per aquest tàper.... O bé amb petits daus de pollastre.
Fins i tot, si fem pit de pollastre a la planxa i el cobrim amb la mateixa salsa però passada per la batedora, ja tenim una nova carmanyola, prou diferent. Aquesta també és una bona manera d'aprofitar les restes de la salsa (conservem-la triturada al congelador), si queda, per un altra dia.
Ingredients (x4 tàpers):
- 400 g de salsitxes de porc o de pollastre (o un pit de pollastre tallat a daus)
- 1 ceba petita
- 1 pebrot vermell
- 1 llauna petita de pinya en almívar
- oli d'oliva verge extra
- sal
Com preparar-ho:
- En una paella amb oli calent, daurem la ceba i el pebrot tallats a tires, durant 5 minuts.
- Salem lleugerament.
- Hi afegim les salsitxes senceres i la pinya tallada en daus, i daurem durant uns 3 minuts més.
- Afegim l'almívar de la llauna, salpebrem al gust, i deixem coure durant 10 minuts.
- I ja tenim llest el plat per emportar-nos al tàper!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada