No tinc la resposta, però a mi em passa. Tiro de fer un entrepà "per matar la gana". Però aquest cop, no. Em vaig parar dos minuts i em vaig dir: "ja que has de menjar davant l'ordinador avui per a poder sortir abans, menja't una cosa xula!" I així va ser. Ho vaig ben encertar fent servir una de les melmelades per a maridatges de La Fageda.
Aquestes melmelades, denses, són de verdures i fruites amb trossos de la ceba o de la llimona, per exemple, i en alguns casos especiades. Són una innovació d'una de les empreses referents a casa nostra pels seus valors socials, en especial cap a les persones amb discapacitats, La Fageda. Combinen molt bé amb carns, peixos i formatges, i permeten donar als nostres plats, tàpers i entrepans un toc que els fa diferents.
Aperitius del Nadal: torradeta amb formatge brie calent amb melmelada de ceba agredolça |
Ingredients:
- 1 panet de pa de Viena
- 1 tomàquet petit
- 1 llauna petita de tonyina en oli d'oliva
- 3 cullerades de melmelada de ceba agredolça La Fageda
Com preparar-ho:
- Escorrem tot l'oli de la tonyina, i el guardem en un gotet per a condimentar a casa una amanida (assegurem-nos que no queda oli perquè si no, el pa estarà molt oliós quan ens l'anem a menjar).
- Obrim el pa per la meitat.
- Li posem les rodanxes de tomàquet.
- A sobre, posem la tonyina esmicolada.
- La cobrim amb la melmelada.
- Tapem amb l'altra part del pa.
- Emboliquem molt bé, l'entrepà per a què no taqui res (jo vaig fer servir el meu Boc&Roll).
Hoy en la fiambrera: Bocadillo de tomate, atún y mermelada de cebolla agridulce. Léelo!
Today at the lunch box: Tomato sandwich, tuna and sour onion marmalade. Read it!
Ces boîtes à lunch: Sandwich tomate, thon et sure confiture d'oignons. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Gràcies a la teva recepta, dinar davant de l'ordinador ja no serà tan dur ;) Una abraçada!
ResponEliminaMolt bona recepta. Segur que l'utilitzo
ResponElimina