Això si, posant alguns productes de temporada per a aprofitar-me de les seves propietats saludables al màxim, per variar els tàpers amb poc esforç i, per descomptat, per estalviar-me uns calerons en la cistella de compra.
L'amanida d'avui té com a protagonista les figues, que li donen el contrapunt dolç al salat que m'encanta. A més, les figues són molt bones (mireu quantes propietats que tenen!), però llàstima que tenen una temporada molt curta. Així que afanyem-nos a preparar aquesta amanida ja, no té gaires secrets!
Ingredients:
- 1 tomàquet d'amanir
- 75 g de barreja d'amanides
- 3 figues coll de dama
- 50 g de formatge feta
- 75 g de verat en oli d'oliva verge
- sal
- oli
- Afegim a sobre la barreja d'enciams, el formatge, el tomàquet tallat a grills, el verat i les figues tallades en quarts.
- Amanim.
- Si podem, acabem de preparar l'amanida en el moment de menjar-la. Per això hem de portar en un tàper l'enciam i en un altre el verat i el formatge i el tomàquet.
- Si podem, tallem també el tomàquet en el moment de menjar-lo.
- Podem canviar el tomàquet d'amanir per tomàquets cirerols.
- Netegem amb una mica d'aigua i tallem les figues en el moment de posar-les a l'amanida.
- Podem condimentar amb una vinagreta de mel i mostassa.
Hoy en la fiambrera:Ensalada con higos Léelo!
Today at the lunch box: Figs's salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salad avec figues. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada