El 2015 està a punt d'acabar, i amb ell, els tàpers per aquest any. Com sempre, encararem el 2016 ple d'il·lusions i bons propòsits, fins i tot en el que respecta al que ens emportarem cada dia a la feina per dinar.
L'any ha passat ràpid, i encara que no he escrit cap nou llibre, la veritat és que ha estat igualment intens (tallers, presentacions, etc.). Des del blog he pogut conèixer algunes de les coses que passen en el món de la gastronomia, he après noves receptes i he conegut nova gent i projectes, i moltes d'aquestes coses les he compartit aquí i, sobretot, des de les xarxes socials del blog (les ja conegudes de Facebook i Twitter, i la nova d'aquest any Instagram).
I com cada any, no he fet tot el que volia fer en el blog. No he escrit tant com el meu cap pensava que havia de fer, però el temps lliure que tinc és escàs, i tampoc vull que el blog es converteixi en una càrrega feixuga, vull que segueixi sent com fins ara, un espai de trobada i relax.
Hoy en la fiambrera: Cuatro palabra sobre el 2015. Léelo!
Ces boîtes à lunch: Quatre mot sur 2,015. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada