Tants dies de menjar i menjar amb família i amics m'ha trasbalsat notablement en el meu dia a dia de menjar a la feina. Aquest any, per sort, no he patit uns excedents inabastables, es veu que he calculat millor el que la gent menja per aquestes festes. Tot i això, he volgut començar aquest 2016 de tàpers amb una amanida lleugera, que a més, s'adiu força amb les temperatures suaus que ens acompanyen aquests dies de gener a Barcelona. També, ho reconec, després de tants dies de cuinar per tanta gent, em venia de gust no enredar-me gens ni mica a la cuina.
L'amanida l'he preparat reaprofitant algunes restes de les festes (llagostins cuits), de les elaboracions casolanes (com el codonyat i l'oli), de productes de temporada (escarola) i fons de nevera (formatge). En obrir la tapa, els colors i la flaire m'han dit MENJA'M! Què bé m'ha entrat!
Ingredients:
- escarola
- 8 llagostins cuits i pelats
- 50 g de codonyat
- 30 g de formatge emmental
- sal
- oli de romaní i all
- Remullem l'escarola perquè agafi cos.
- Eixuguem molt bé l'escarola i la tallem.
- Afegim els llagostins, el formatge i el codonyat.
- Condimentem en el moment de menjar.
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada