El que cal tenir en compte per aquest tàper que ens menjarem a la feina és que ens emportem per separat el cuscús i els cigrons i les verdures condimentades perquè tingui una textura més agradable, tal com faríem amb qualsevol amanida.
Ingredients (x 1 tàper):
- 80 g de cuscús precuit sec
- 80 g de cigrons cuits
- 1 tomàquet mitjà
- 1 ceba tendra petita
- 6 fulles de menta fresca
- 20 ml d'oli d'oliva Verge Extra
- sal
- comí
- 20 g de panses sultanes
- 1/2 llimona petita
- Hidratem el cuscús seguint les instruccions del fabricant, i deixem refredar.
- Barregem els cigrons i el cuscús, i reservem en un tàper.
- Tallem el tomàquet i la ceba en daus petits.
- Trinxem la menta, i mesclem amb el tomàquet, les panses i la ceba, i condimentem amb una mica de comí, sal, el suc de la llimona i oli.
- Reservem les verdures en un altra tàper.
- Barregem el cuscús amb les verdures condimentades en el moment de menjar.
Consells:
- Podem substituir el tomàquet per un parell de tomàquets secs en oli d'oliva.
Today in the lunchbox: Tabbouleh with chickpeas. Read it!
Ces boîtes à lunch: Taboulé aux pois chiches. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada