Com ja us havia explicat, quan vaig publicar la recepta del bacallà confitat amb romesco, els congelats els compro a La Sirena, d'on sóc un dels més d'1.000.000 de membres del seu club. Un club, que sempre dóna avantatges com productes gratuïts, descomptes, tallers, receptes, etc., i a sobre no costa res.
A més, ara, com que estan de celebració, fins al 31 de juliol, a les botigues amb la compra et donen rasca rasca per aconseguir regals d'experiències, i entre tots els membres del club, només per ser-ho, faran el sorteig de dos viatges a Copenhaguen (us imagineu que em toca?). Queden cinc dies per acabar el mes, però si no sou socis del club, us en podeu fer des d'aquí, i també entrareu en el sorteig de l'escapada a la capital de Dinamarca.
La cassola que he preparat, és una preparació fàcil, que es prepara en 25 minuts, i gustosa, inspirada en el Receptari La Sirena, i a sobre és una manera de portar peix a la feina.
Ingredients (x3 tàpers):
- 3 cues de lluç congelades
- 200 g de cors de carxofes congelades
- 2 dents d'all
- porradell
- pebre negre molt
- 100 ml de vi blanc
- 200 m d'aigua
- 1 cullerada sopera de farina
- oli
- sal
- Descongelem el lluç en un tàper amb reixeta, a la nevera, i tallem aletes.
- Daurem l'all trinxat en oli.
- Afegim les carxofes congelades i donem algunes voltes.
- Incorporem la farina i el vi.
- Removem fins a desfer els grumolls de la farina, i afegim l'aigua.
- Deixem coure tapat durant 10 minuts.
- Afegim el lluç tallat i cuinem durant 5-6 minuts.
- Condiment amb sal, pebre i porradell trinxat.
- Li podem afegir musclos sense closca, gambetes, etc.
- Per fer un tàper complet podem acompanyar amb arròs blanc bullit.
Today at the lunch box: Casserole hake with artichokes. Read it!
Ces boîtes à lunch: Casserole merlu aux artichauts. Lisez-le!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada