Però, és clar, perquè bullides i fredes ens siguin atractives ens cal alguna coseta més. Què tal una vinagreta que els hi doni vidilla? Ja veieu, per variar els tàpers no cal passar-se hores i hores a la cuina preparant unes receptes complicadíssimes. Petits canvis poden ser realment grans canvis.
I això és el que he fet avui, he acompanyat unes mongetes i unes patates amb una mica de verat en conserva i una vinagreta de mostassa i mel. Res a veure amb menjar-les calentes amb un raig d'oli!
Ingredients:
- mongetes tendres
- patata
- 1 llauna de verat en conserva
- Bullim les verdures durant 20 minuts, aproximadament (comprovem que estiguin cuites però que quedin un punt al dente).
- Escorrem i posem en el tàper.
- Barregem els ingredients de la vinagreta dins d'un petit pot de vidre, per a emportar-nos-ho a la feina.
- A la feina, posem el verat sobre les verdures (sense l'oli, el traiem)
- Amanim les verdures i el verat amb la vinagreta en el moment de menjar-les.
- A les verdures li podem afegir pastanaga, per exemple, i donar més color.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada