Els podem menjar freds o calents, i també són ideals per a portar sencers i compartir amb la família o els amics un dia de pícnic.
La quiche que avui comparteixo té com a base la pasta brisa, els ous i la crema de llet, com totes, però amb els ingredients diferencials dels espinacs i el ricotta, un formatge d'origen sicilià força cremós que recorda al nostre recuit o mató.
Ingredients:
- 1 làmina de pasta brisa
- 300 g d'espinacs frescos nets i tallats
- 250 g de ricotta
- 200 ml de nata 35% MG
- 4 ous
- sal
- pebre
- oli
- Coem els espinacs en una paella amb una mica d'oli durant 10 minuts.
- En un bol, batem els ous amb la nata.
- Incorporem els espinacs i la ricotta als ous amb nata i barregem.
- Salpebrem al gust.
- En paral·lel haurem posat a preescalfar el forn a 180°C.
- Disposem la massa brisa sobre un motlle de quiche apte pel forn, aprofitant el paper de forn que porta.
- Aboquem tots els ingredients barrejats sobre la massa.
- Coem al forn a 180°C durant 20 o 25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada