I tot això, també arriba als nostres tàpers, perquè tenim menys temps per a pensar-los i preparar-los, no ve de gust cuinar gaire i el nostre cos demana coses lleugeres per menjar.
Així que comença l'època de les amanides, unes amanides que podem planificar al llarg de la setmana perquè mengem de tot (no només verd), però que pot ser que no tinguem temps ni de preparar-les a casa, i llavors les podem comprar preparades (ep, tampoc no deixarem de ser uns bons taperistes!) o podem comprar els ingredients i preparar-les en un moment a la feina (a mig camí entre preparar-les a casa i comprar-les fetes).
Què tinc en compte jo per improvisar una amanida?
- Que tingui varietat d'ingredients
- Que tingui varietat de textures
- Que tingui coloraines
Ah!, però per triomfar de veritat amb una amanida recordem, que:
- No portem barrejats els ingredients humits i oliosos amb les verdures que es marciran
- Condimentem l'amanida en el moment de menjar-la
- enciams variats
- 4 cors de carxofes en conserva
- 6 orellanes d'albercoc
- 30 g de daus de pernil
- 1 cullerada gran de barreja de llavors per amanides
- sal negra
- oli d'oliva verge extra
- Disposem els enciams al fons del plat i per sobre els cors de carxofa tallats en quarts, les orellanes tallades a trossets, el pernil i les llavors.
- Condimentem amb la sal negra (li dona un toc de color, però no li trobo un gust especial) i oli.
- Si portem aquesta amanida preparada de casa, hem de portar d'una banda un tàper amb els enciams, les orellanes, el pernil i les llavors, i en un altre les carxofes amb l'oli i la sal.
Hoy en la fiambrera: Ensalada con alcachofas, orejones y jamón. Léelo!
Today at the lunch box: Salad with artichokes, dried apricots and ham. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade aux artichauts, abricots secs et jambon. Lisez-le!
Today at the lunch box: Salad with artichokes, dried apricots and ham. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade aux artichauts, abricots secs et jambon. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada