I a més a més, ens emportem un fruit del mar, que això no sempre passa.
No cal una gran dedicació, perquè ho confesso, faig servir pop ja cuit, fresc o congelat. Ja ho sé que salto la preparació més difícil, la de coure al seu punt el pop, però ni sé ni tinc el temps per a fer-ho (tot i que prometo que en un temps no gaire llunyà provaré un dia de coure el meu propi pop).
Ingredients (x1 tàper):
- 1 patata grossa bona per bullir
- 100 g de pop cuit
- pebre vermell fumat
- oli d'oliva verge extra
- sal
Com ho preparem:
- Rentem la patata amb pell i la bullim, uns 15 minuts.
- La refredem i la pelem,
- Tallem la patata en rodanxes d'un centímetre aproximadament.
- Disposem les rodanxes en el tàper.
- Posem per sobre el pop tallar també a rodanxes.
- Condimentem amb sal i pebre vermell, al gust, encara que podem ser generosos amb el pebre vermell.
- Amanim amb l'oli en el moment de menjar.
Consells:
- Aprofitem quan bullim la patata a bullir més patates amb pell, perquè guardades a la nevera ens duraran sense pelar 4 o 5 dies, i les podrem farcir o serviran d'acompanyament a una carn amb salsa, per exemple.
- Podem menjar-ho a temperatura ambient o bé escalfar-ho un minut al microones en el moment de menjar semitapat.
- Utilitzem un bon pebre vermell, li donarà més intensitat de gust.
Hoy en la fiambrera: Pulpo a la gallega con patatas. Léelo!
Today at the lunch box: Galician's Octopus with potatoes. Read it!
Ces boîtes à lunch: Poulpe galicien aux pommes de terre. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Bon dia Marga, em podries dir a on o quina marca de pop fas servir per aquest plat. Els que estan envasats, que ja estan condimentats, surten bastant cars
ResponEliminagràcies per les teves receptes
Bon dia.
EliminaEl pop que faig servir és el cuit congelat que hi ha al Mercadona, és més econòmic que el fresc que tenen, que també he fet servir alguna vegada.
L'avantatge del congelat,a més del preu, és que pots descongelar només els tallets que pots necessitar per un tàper.
Gràcies per seguir-me.
Salut i tàpers!