27 de juliol del 2018

Línia de tàpers KRONOS de TATAY

Els tàpers han evolucionat molt des d'aquella primera carmanyola metàl·lica que m'emportava a la feina quan vaig començar a treballar. Aquesta carmanyola provocava un gran desastre si portava una mica de salsa en alguna recepta!

Des de llavors hem conegut les carmanyoles de plàstic lliure de BPA, les carmanyoles hermètiques, les carmanyoles de colors, les carmanyoles de dissenys preciosos, carmanyoles de totes les mides i formes... Ens pensàvem que ho havíem vist tot en carmanyoles? Doncs, la resposta és NO.

Ara, TATAY li ha donat una volta més al món dels tàpers. I quina és aquesta volta? --jo també em feia aquesta mateixa pregunta quan em van convidar a provar els seus nous tàpers--. Què es poden haver inventat? Què més queda per fer?

Doncs el que quedava per fer: connectar els tàpers i les noves tecnologies. Interessant, oi? La nova línia KRONOS de Tatay ha incorporat un QR imprès al mateix tàper (per tant no marxa ni amb el rentavaixelles ni al congelador) i ha creat una aplicació pel mòbil amb la qual podem saber què guardem en el tàper i quan caduca.




Per mi, això és fantàstic, especialment pels tàpers que congelo, perquè per més que posava etiquetes enganxades, la humitat i els "moviments" dins el congelador sempre feia que etiquetes i tàpers anessin per camins diferents, el que m'obligava a obrir i "identificar" com podia els tàpers guardats, amb els consegüents errors i trencaments de pestanyes de tapes.

Amb els nous KRONOS, això ja no cal, perquè a l'aplicació que t'instal·les al mòbil identifiques cada tàper individualment, li indiques el nom de la recepta, els ingredients, el tipus de cocció, si el guardes a la nevera o al congelador i calcula automàticament la caducitat del mateix (tot i que també pots posar tu la data que consideris apropiada).

Després, quan s'acosta la data de caducitat, salten unes alertes en el mòbil que et van avisant de la propera caducitat. A més a més, si entres a l'aplicació, aquesta t'identifica amb colors (verd, groc --pròxima data-- i vermell --caducat--) i data cadascun dels tàpers registrats.



En aquest vídeo us podeu fer una idea, però us asseguro que funciona tal i com diu la promoció.

Com quasi totes les aplicacions per mòbil, cal donar-se d'alta amb un correu per fer-la funcionar (cosa que a priori trobo innecessària, però bé, és el que hi ha).

Jo trobo molt útils aquests tàpers KRONOS, i vosaltres? Aquests QR i l'aplicació mòbil m'ajuden una mica més a mantenir controlat el meu rebost de tàpers per emportar-me a la feina i per reaprofitar excedents alimentaris sense sorpreses.



Tanmateix, una recomanació a Tatay: pensant en racions individuals, haurien de pensar a fer créixer la família de Kronos amb tàpers de mides més petites.


Hoy en la fiambrera: Tápers KRONOS de TatayLéelo!
Today at the lunch boxKRONOS lunchbox by Tatay. Read it!
Ces boîtes à lunch: KRONOS boîtes du Tatay Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...