22 de març de 2019

Crema de pèsols amb menta

De tot, o quasi tot, es pot fer una crema per a emportar a la feina. Però segurament les de verdures són les més agraïdes.

Fer una crema no és complicat: bullir els ingredients amb aigua i triturar!

El que cal per a fer cremes, és trobar innovacions que ens facin glatir quan obrim la carmanyola.

Per això, sempre dic, que hem de buscar noves idees per tot arreu.

La crema de pèsols amb menta que avui compartiré, i que m'ha format part aquesta setmana dels meus tàpers, la vaig aprendre als tallers de cuina de La Patente, de la mà d'una bona cuinera i amiga gastro, Àngels Puntas. Aquests tallers són sempre una bona manera d'aprendre coses noves a cuinar i, sobretot, de veure amb els nostres propis ulls que en poques hores podem tenir preparats tots els tàpers d'una setmana.

Ingredients:
  • 1 ceba petita
  • 500 g de pèsols congelats
  • 6 fulles de menta fresca
  • aigua (que cobreixi just els ingredients)
  • oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre
  • nata o crema de llet
  • llavors variades
Com ho preparem:
  • Tallem la ceba a trossos i enrossim en el cassó amb una mica d'oli.
  • Afegim els pèsols i l'aigua.
  • Deixem bullir uns 20 minuts.
  • Condimentem amb sal i pebre.
  • Afegim un raig generós de nata i les fulles de menta.
  • Triturem.
  • Guarnim amb les llavors variades.
Comentaris:

També podem guarnir la crema amb cruixent de pernil, pa fregit, etc.

Hoy en la fiambrera: Crema de guisantes con mentaLéelo!
Today at the lunch boxWild rice with chickpeas, feta cheese and curry oil. Read it!
Ces boîtes à lunch: Riz sauvage aux pois chiches, fromage feta et huile de curry. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...