29 de gener de 2019

Arròs salvatge amb cigrons, formatge feta i oli de curri

D'arrossos, ara, trobem de moltes menes als supermercats, i això ens permet que les nostres carmanyoles siguin diferents en textures, aromes i colors. 


Trobem arròs rodó, arròs bomba, arròs llarg, arròs salvatge, arròs integral, arròs basmati.... i tota aquesta varietat l'hem d'aprofitar.

Aquesta recepta és una amanida amb arròs salvatge, inspirada en una recepta de la revista Cuina. Fa servir un arròs fosc i amb pellofa, que necessita més de 25 de cuina per a poder menjar-lo. El toc de curri a l'oli li dona fa d'aquest tàper un gust ben diferent.

Ingredients (per una carmanyola):
  • 80 g d'arròs salvatge (en sec)
  • 3 cullerades de cigrons cuits
  • ½ ceba tendra petita
  • 2 cullerades de daus de formatge feta
  • 30 ml d'oli d'oliva
  • 1/2 cullerada de cafè de curri
  • cibulet

Com ho preparem:
  • Coem l'arròs seguint les instruccions del fabricant.
  • Tallem la ceba ben petita.
  • Posem en el tàper l'arròs i la ceba i barregem.
  • Posem sobre l'arròs els cigrons i el formatge feta.
  • Decorem amb una mica de cibulet.
  • En un petit pot de vidre posem l'oli i el curri i sacsegem.
  • Condimentem l'arròs amb l'oli en el moment de menjar.
Consells:
  • Podem barrejar l'arròs salvatge amb arròs basmati, i fer meitat i meitat, o bé substituir l'arròs salvatge per l'arròs que més us agradi.
  • El formatge feta li va molt bé al plat, però el podem substituir per qualsevol formatge que ens agradi.
Hoy en la fiambrera: Arroz salvaje con garbanzos, queso feta y aceite de curryLéelo!
Today at the lunch boxWild rice with chickpeas, feta cheese and curry oil. Read it!
Ces boîtes à lunch: Riz sauvage aux pois chiches, fromage feta et huile de curry. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...