És un bon plat per portar a la feina, però val la pena portar els ingredients per separat i muntar-lo en el moment d'amanir i menjar. Tot i la senzillesa, i que avui és dijous, jo no qualificaria d'aquest plat de "tupper-rampoïna".
Ingredients:
tomàquet natural ratllat
verat en conserva (o similars, ventresca, tonyina, etc.)
olivada
raig d'oli d'oliva
Preparació:
Muntar el plat posant un llit de tomàquet ratllat ben escorregut. Salar i decorar amb la ventresca i l'olivada. Acabar amanint-ho amb un rajolí d'oli d'oliva a tot al voltant.
Hoy en la fiambrera: ensalada de tomate rallado, caballa y olivada. Léelo!
Today at the lunch box: grated tomato salad, mackerel and olives. Read it!---------------------------------------------------------------------------------------
Molt bé! Aprofitem-ho tot!
ResponEliminaMarina, tens raó. Jo personalment crec que llencem massa menjar a les escombreries
ResponEliminaQuè bo! Val la pena fer el muntatge, a vegades no s'hi pensa que es poden endur ingredients per separat.
ResponEliminaUna combinació de sabors insuperable!
ResponEliminaPetons
Sandra