15 d’abril de 2012

Pasta amb salsa de xampinyons

De fet, en aquesta recepta només parlaré de la salsa de xampinyons, perquè de com coure la pasta, cadascú té les seves manies i els seus trucs.


Aquesta salsa és fàcil, i també negra, molt negra, i tan serveix per la pasta, com per acompanyar una carn a la planxa.

Ingredients:
xampinyons (els més lletjos dels que tingueu a la nevera, com que han d'anar trinxats)
ceba (jo he utilitzat de tendre, en tinc molta dels horts de la família)
all
oli
julivert
mantega
farina
un raig de vi blanc

Com fer-la:
Trinxar la ceba i l'all amb la picadora. Sofregir-los amb una mica de mantega i un raig d'oli. Trinxar, també els xampinyons amb la picadora. Quan la ceba tingui color transparent, afegir els xampinyons i coure suaument. Salar i posar un polsim de julivert. Afegir una cullerada de farina i un bon raig de vi. Remoure suaument, uns pocs minuts, et voilà! Ja està feta, i tot en menys de 20 minuts.

Hoy en la fiambrera: Pasta con salsa de champiñones. Léelo!
Today at the lunch box: Moushroom sauce with pasta. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. Ups! Quina sorpresa, aquesta salsa de xampis m'encanta, sobretot perquè no porta la típica crema de llet, que a mi ja em cansa... la provaré! Gràcies Marga! Petons

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...