16 de maig de 2012

Wok de pasta, pollastre i xampinyons

Dies de poc temps per dedicar-me a la cuina, però tot i així no renuncio a que els de casa ens emportem la carmanyola a la feina.




A més, a la nevera hi ha alguns productes als quals cal donar-lis sortida (vegis uns daus de pollastre, un sofregit de tomàquet i ceba i uns xampinyons laminats)...


Que faré? Ni idea. Improvisaré i el wok serà el meu aliat (això ho he après del meu marit). Però com que em cal base, poso a coure uns macarrons ratllats (buff, quina distinció!). 


Al final, queda un tupper molt i molt recomanable.


Ingredients:
macarrons cuits (o la pasta que es vulgui
pollastre (tallat en daus petits)
xampinyons laminats 
sofregit de ceba i tomàquet
orenga
oli
sal


Preparació:
Al wok, posar un raig d'oli i daurar la carn. Afegir l'orenga i el xampinyons laminats (que hauré posat a coure al microones uns 3 o 4 minuts amb un raig d'oli). Donar unes voltes i afegir el sofregit i la sal. Remenar uns pocs minuts més, i posar els macarrons.


Important! Decorar amb cibulet ben petita (i si és el propi minihort, com en el meu cas, molt millor).


Hoy en la fiambrera: Wok de pasta, pollo y champiñones. Léelo!
Today at the lunch boxPasta, chicken and mushrooms's Wok. Read it!

------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...