12 de juny de 2012

Amanida de tomàquet, gall d'indi, panses i orenga

Refrescant, fàcil i, com no, acolorida, aquesta nova proposta d'amanida per portar a la feina.




Com sempre, el tomàquet el porto sencer i el tallo en el moment (si a la vostra cuina els ganivets no tallen, com a la meva, porteu-vos un de casa), igual que l'amaniment amb oli i orenga (fet al moment, gràcies al meu "setrill carmanyolero"). En canvi, el gall d'indi ja el porto tallat en daus des de casa i barrejat amb un bon grapat de panses.


Ingredients:
1 tomàquet gran
un grapat de panses
50 gr de gall d'indi (tipus embotit) cuit en daus
oli
orenga


Preparació:
Tallar el tomàquet, afegir el gall d'indi i les panses. Amanir al gust amb orenga.



Hoy en la fiambrera: Ensalada de tomate, pavo, uvas pasas i orégano. Léelo!
Today at the lunch box: Tomato salad, turkey, raisins i oregano. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

3 comentaris:

  1. Mira que bé! Fresqueta i bona! jo, al gall d'indi, no hi acabo de trobar el punt perquè sempre el trobo ìnsípid, però aquí potser hi posaria un pit de pollastre, o una mica de pernil salat, i tot arreglat! El detall de les panses m'encanta, marga. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les teves alternatives són perfectes. Cadascú ha de satisfer el seu gust.

      Elimina
  2. Apa!! Sí que fa bona cara, sí! La provaré de fer un dia d'aquests. Gràcies Marga!


    http://www.casaboix.es

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...