28 de juny de 2012

Tupper-rampoines: d'arròs i amanida

Tot i que en un tupper per nosaltres no és fàcil aconseguir presentacions que dignifiquin una tupper-rampoina (tal i com farien el japonesos, segur, i si no recordeu els seus obentos), de vegades si....




I com qui no vol la cosa, en un plat i aprofitant les formes dels tuppers, aquest restos d'arròs amb saltixtes i d'amanida dolça semblen una altre cosa.


Ingredients (de tots molt poca quantitat, són restos):
arròs a la cubana (arròs bullit amb sofregit de tomàquet, en aquest cas natural)
saltxitxes (un parell mortes de riure a la nevera)
amanida
tomàquet cherry
formatge de cabra
pastanaga ratllada
codonyat


Preparació:
Barrejar l'arròs i les saltxitxes fregides. Per una altra banda, preparar l'amanida amb tots els ingredients (amanida, cherry, codonyat, pastanaga i formatge) i condimentar.
Disposar al plat al gust...



Hoy en la fiambrera: Un plato de arroz y ensalada Léelo!
Today at the lunch box: Salad and rice. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Veus? Ara estic contenta perquè també n'hi dius rampoines. L'altre dia ho vaig deixar anar i no hi havia ningú que sabés què volia dir... bon arròs i amanideta! Nyam, nyam.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo sempre parlo de rampoines, crec que és una paraula fantàstica que defineix clarament què vol expressar.

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...