16 de novembre de 2012

Amanaida de rap i magrana

A la tardor, les amanides també són una bona proposta per emportar a la feina, perquè els fruits vermellosos de temporada les fan molt i molt atractives.



Aquesta amanida d'avui, fa molts mesos que esperava que l'Àngels, una companya de feina, la portés. M'ho havia promès, i jo esperava i esperava i.... Les magranes no estaven al seu punt.... ohhhh!!!! 

Però ara finalment, SI!!!! (ja són vermelletes) Yupiiii!!! I a més amb rap!!! Què més podem demanar??? Un plat amb peix i que no fa olor (mala olor s'entén).

Ingredients:

  • escarola (o en el seu defecte amanida al gust)
  • 1 cua petita de rap 
  • 1 magrana desgranada
  • llorer
  • 1/2 ceba
  • pebre vermell dolç
Com fer-ho:

  • Escaldem el rap uns minuts amb aigua i llorer i la ceba. 
  • Tallem a trossets el rap i condimentem amb el pebre vermell. 
  • Disposem sobre l'escarola, la magrana i el rap. 
  • Condimentem amb oli i sal en el moment de menjar.
Hoy en la fiambrera: Ensalada de rape y granada. Léelo!
Today at the lunch boxMonkfish and Pomegranate Salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade de lotte et grenade. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. És fàcil i és de luxe, ho té tot aquesta amanida! L'he fet servir molt, la magrana a l'amanida, però el rap no. ho provaré! Bon cap de setmana, bonica.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...