Aquesta amanida d'avui, fa molts mesos que esperava que l'Àngels, una companya de feina, la portés. M'ho havia promès, i jo esperava i esperava i.... Les magranes no estaven al seu punt.... ohhhh!!!!
Però ara finalment, SI!!!! (ja són vermelletes) Yupiiii!!! I a més amb rap!!! Què més podem demanar??? Un plat amb peix i que no fa olor (mala olor s'entén).
Ingredients:
- escarola (o en el seu defecte amanida al gust)
- 1 cua petita de rap
- 1 magrana desgranada
- llorer
- 1/2 ceba
- pebre vermell dolç
Com fer-ho:
- Escaldem el rap uns minuts amb aigua i llorer i la ceba.
- Tallem a trossets el rap i condimentem amb el pebre vermell.
- Disposem sobre l'escarola, la magrana i el rap.
- Condimentem amb oli i sal en el moment de menjar.
És fàcil i és de luxe, ho té tot aquesta amanida! L'he fet servir molt, la magrana a l'amanida, però el rap no. ho provaré! Bon cap de setmana, bonica.
ResponEliminaUna amanida molt tardorenca.
ResponEliminaPetons.