C.I.C.-Moià |
De segons plats cuinats no n'he trobat, però si diverses coques, com la coca de carbassa de Tast de cuina, amb sucre blanc, el pastís de carbassa de Hojiblanca, amb sucre moré, o l'exòtica coca de carbassa amb espècies com el jengibre, la canyella i la nou moscada, de Thermomix. I si ens animem, ara que s'acosta Halloween, també podem fer unes galetes de carbassa, de Recetin, amb els nens (encara que jo sóc de les de "panellets per la Castanyada"). I com que de la carbassa sembla que s'aprofita tot (com del porc), també podem fer una coca de pipes de carbassa com la que proposa Lola en la cocina.
Punt i a part es mereixen les també dolces melmelades fetes amb carbasses, ideals per esmorzar o per acompanyar algun entrant o una tapa, com els suggerents gotets de confit d'ànec, poma i melmelada de carbassa (Els fogons de la Bordeta). Només les espècies que utilitzen per aromatitzar són el que les diferencien: melmelada de carbassa i canyella, d'Els fogons de la Bordeta, i melmelada de carbassa amb vainilla, de Tapa't de tapes.
I si aquestes receptes us semblen poques, en aquest recull que ha fet la gent de "La recepta del 15" encara teniu més de 160 receptes dolces i salades per fer amb carbasses.
Punt i a part es mereixen les també dolces melmelades fetes amb carbasses, ideals per esmorzar o per acompanyar algun entrant o una tapa, com els suggerents gotets de confit d'ànec, poma i melmelada de carbassa (Els fogons de la Bordeta). Només les espècies que utilitzen per aromatitzar són el que les diferencien: melmelada de carbassa i canyella, d'Els fogons de la Bordeta, i melmelada de carbassa amb vainilla, de Tapa't de tapes.
I si aquestes receptes us semblen poques, en aquest recull que ha fet la gent de "La recepta del 15" encara teniu més de 160 receptes dolces i salades per fer amb carbasses.
Hoy en la fiambrera: Recetas con calabazas. Léelo!
------------------------------------------------------------------------------------
Perfecte Marga! Gràcies!
ResponEliminaLes carbasses són tan versàtils que, com heu demostrat,són perfectes per a plats humils, àpats sumptuosos, dolços generosos i aperitius creatius. Ho té tot i va bé per a tot.
ResponEliminaAbraçades
ada Parellada
ADA, tens tota la raó. A més el color taronja dóna als nostres ulls un color que la tardor més aviat grisota no té. Salut.
ResponEliminaJa ningú té excusa per no cuinar amb carbassa!
ResponEliminaI tant, amb el vostre recull :)
ResponEliminaQuina bona pinta! Jo a la crema hi afegeixo canyella i un raig d'oli verge abans de menjar i està bonissim!
ResponElimina