19 de novembre del 2011

Blocs contra la fam

L'hora del tupper també vol donar suport a la campanya d'enguany del Banc d'Aliments i el proper dia 24 de novembre publicarem una recepta senzilla i barata amb algun dels productes que es recolliran durant la campanya de la Gran Recapte d'Aliments 2011 (una gran iniciativa proposada per un grup de bons gastroblocaires. Felicitats!). 




Aquest any es volen recollir 8 tones dels següents aliments: llegums secs, tomàquet natural en llauna, conserves de peix, oli i llet. 


Agrairem el màxim de difusió i participació en aquesta campanya, i per això s'ha creat un grup de Facebook (Blocs contra la fam), on els blocs que vulguin participar s'hi poden apuntar. Si teniu twitter podeu seguir els hashtags #blogscontralafam #blogscontraelhambre. 


Si no teniu bloc, o si també hi voleu contribuir amb algun dels productes que es demanen, animeu-vos-hi a participar portant-los els dies 25 i 26 de novembre a un dels punts de recollida. De moment estan confirmats: Alcampo, Caprabo, Carrefour, Condis, Consum, Fragadis, Gros Mercat, Lidl, Mercadona, Mercats de Barcelona, Nova Venda, Plusfresc, Sorli Discau, Spar, Suma i Valvi. 


Podeu trobar més informació al web del Banc d'Aliments.



Campaña de recogida de alimentos para los necesitados. Léelo!
Campaign to collect food for the needyRead it!
-------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Aquesta es una molt bona iniciativa que no s'hauria quedar nomes en les accions d'un sol dia.

    ResponElimina
  2. JAUME, és clar que aquestes accions no haurien de ser flor d'un sol dia, però val la pena que hi hagin dies destacats i senyalats, perquè això els fa que ens arribin millor a les nostres consciències.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...