Definit com "plat bigeneracional" (ella havia aportat l'amanida russa i l'ou dur, i la seva mare, la Carme, la coca d'espinacs), amb tot el que significa, crec que té una pinta molt atractiva, nutritiva i equilibrada, i a més resulta òptim per portar a la feina.
Per l'evidència d'una part del plat, només traspassaré la recepta de la coca, obtinguda gràcies a la col·laboració de la Marina, la filla de l'Àngels, que de seguida que va saber del sarau va trucar a l'àvia per apuntar fil per randa tot el que havia de saber per a fer a casa la coca (ara l'Àngels ja no té excusa per no fer-la adduint ignorància....).
Ingredients:
150 gr de bacon
100 gr de panses
100 gr de pinyons
espinacs
tomàquet d'amanir
1 pasta de full
Elaboració:
Sofregir el bacon en una paella, i quan està mig fet afegir el pinyons i les panses. Deixar-ho coure tapat uns minuts. Afegir els espinacs i deixar coure de nou. Quan estiguin fets, escórrer el líquid que han deixat anar els espinacs.
Estendre la pasta de full i punxar-la, per a que no es bufi. Escampem el remenat d'espinacs sobre la massa i ho cobrim amb rodanxes de tomàquet molt fines.
Coure al forn uns 20 minuts a 175ºC.
Hoy en la fiambrera: coca salada de espinacas. Léelo!
Today at the lunch box: salade spinach cake. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------
I tant que val la pena que estigui a la xarxa!! Precisament la cuina de tàper són coses bones i senzilles. Com aquesta coca :)
ResponEliminaM'ha agradat molt aquest tupper, Marga. Petons
ResponEliminaSTARBASE i MARINA, jo també sóc de coses senzilles i crec que la cosa ho té tot. Senzilla i bona.
ResponEliminaAquesta coca d'espinacs (ara que és temporada) fa molt bona pinta....en faré una...i incorporaré una mica de formatge...qué et sembla?
ResponEliminaALBERT, una bona proposta això del formatge. A mi m'encanten totes les varietats. Ah! i M'apunto en la llista de Temps de... els espinacs
ResponElimina