I jo el vull tenir a mà, perquè sempre hi ha un dia que no tenim res per omplir la carmanyola, ni tant sols les socorregudes tupper-rampoïnes, i llavors una possibilitat és portar-nos un entrepà de casa. Però per què només ha de ser pa, tomàquet i formatge????
Aquí hi ha moltes idees per a que sigui més variat i atractiu als nostres ulls. Entrepans de tonyina, gambes i alli-oli gratinat; de rúcula amb all-i-oli de codonyat; de camembert, fruita seca i codonyat; de pollastre, pernil ibèric i espàrrecs verds; de llom, formatge de cabra i codonyat; i.... fullegeu, fullegeu.....
Un sandvitx de luxe! Així dóna gust dinar a la feina! Jo sóc més de carmanyola, però estaré atenta a les propostes que feu per a un dia de "presses"!
ResponEliminaPetons!
Anna
T'ha quedat genial!
ResponEliminaUn senyor sanvitx, Marga!!! De vegades, la simplicitat ens porta al cel... jeje. petonets
ResponEliminaHan de ser uns entrepans ben originals amb aquests ingredients... I és que a la cuina amb una mica d'imaginació es poden fer unes coses ben bones!
ResponEliminaLA TAULA D'EN BERNAT, Jo també sóc de les de carmanyola, però sempre hi ha un dia que.... no hi ha carmanyola, i aquestes idees em vindran molt bé per a variar els "bocates".
ResponEliminaA PEU COIX-PAMBOLIXOCOLATA, tu creus??? en tot cas, gràcies!
MARINA, i tant que les coses simples resulten molt bé.
Un molt bon entrepà, que pot substituir perfectament un dinar de forquilla i ganivet... m´agrada!!! petons,
ResponEliminaI tant!
EliminaGràcies per no volert-e perdre la convocatòria, ens fa mooolta il·lusió! :)
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
De res. Gràcies a vosaltres per la convocatòria.
EliminaEns apuntem totes aquestes genials idees per anar ampliant l'índex de propostes de La recepta del 15. Moltíssimes gràcies!
ResponEliminaPetonets!
Realment, hi ha propostes molt atractives
Elimina