Aquesta salsa és fàcil, i també negra, molt negra, i tan serveix per la pasta, com per acompanyar una carn a la planxa.
Ingredients:
xampinyons (els més lletjos dels que tingueu a la nevera, com que han d'anar trinxats)
ceba (jo he utilitzat de tendre, en tinc molta dels horts de la família)
all
oli
julivert
mantega
farina
un raig de vi blanc
Com fer-la:
Trinxar la ceba i l'all amb la picadora. Sofregir-los amb una mica de mantega i un raig d'oli. Trinxar, també els xampinyons amb la picadora. Quan la ceba tingui color transparent, afegir els xampinyons i coure suaument. Salar i posar un polsim de julivert. Afegir una cullerada de farina i un bon raig de vi. Remoure suaument, uns pocs minuts, et voilà! Ja està feta, i tot en menys de 20 minuts.
Ups! Quina sorpresa, aquesta salsa de xampis m'encanta, sobretot perquè no porta la típica crema de llet, que a mi ja em cansa... la provaré! Gràcies Marga! Petons
ResponElimina