6 d’abril del 2012

Plats de Setmana Santa

Una vegada més, els amics de Gallina Blanca ens ofereixen un receptari de plats gustosos i senzills. 



Aquest cop, l'àmbit temàtic de les receptes és la Setmana Santa, i entre els plats proposats destaquen els que el protagonista és el bacallà (per alguna cosa el bacallà és l'aliment que tradicionalment es consumia durant aquests dies de dejú i abstinència, i encara ara la meva mare en porta al meu oncle al poble quan anem per aquests dies)


El bacallà salat era, fins fa més de poc més d'uns 40 anys, quasi l'única variant de peix que es consumia terra endins, on el peix fresc no arribava perquè els mitjans de transport i de conservació no ho permetien. 


Al receptari també podem trobar plats de llegums i altres peixos.


Segur que de tot plegat agafarem bones idees per omplir la nostra carmanyola aquests dies, i alguns més!


Open publication - Free publishing - More receptari
Hoy en la fiambrera: Recetas de Semana Santa. Léelo!
Today at the lunch boxRecipes for Holy Week. Read it!
Ces boîtes à lunch: Recettes de Pâques. Lisez-le!
-----------------------------------------------------------------------

1 comentari:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...