Durant tres dijous de maig, alguns gastroblocaires han tingut l'oportunitat de retrobar-se amb els seus coneguts a la xarxa i a fora d'ella, i els més novells, com jo, hem pogut començar a posar cara al món de les bitàcores gastronòmiques.
El darrer dels dijous hem assistit tres blocs: Chocolate, aceite y sal, Angelscuina i el "aquí presente". El fet de no disposar del divertit minibus Moritz (aquests de Moritz munten mil saraus i alguns en el mateix dia...) ha impossibilitat que vinguessin alguns més. Tot i així hem estat a les mil meravelles, atesos pel Marc de Pumm, que a més ens ha transmès un optimisme molt valuós en els temps que corren.
Hoy en la fiambrera: Caracoles y flamenco. Léelo!
Today at the lunch box: Snails and flamenco. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------
Llàstima que no heu pogut pujar-hi tots, perque si tres és divertit imagineu amb deu blogs :)
ResponEliminaMerci per apuntar-vos!! :)
Xulo xulo el sarao de la Moritz. Salutacions!
ResponEliminaBravo por Moritz y Marc (de pumm)! Bravo por Gastroblocaires y Bravo por mis compañeros bloguers de velada: ha sido un placer conoceros y compartir con vosotros :)
ResponEliminaVa ser una gran vetllada! A partir d'ara, tot amb optimisme!!! Petons als nostres companys de cargols i flamencu!!!
ResponEliminaCom diueu tots quatre: Llàstima, xulo, bravo i amb molt d'optimisme.
ResponElimina