25 de maig del 2012

#cargolsiflamencu

Aquest ha estat el hagstag utilitzat al Twitter per parlar de la trobada blocs de cuina organitzada per @gastroblocaires i cerveses Moritz a la Caseta del Migdia, un espai "secret" de la muntanya de Montjuïc per passar les nits d'estiu.


Durant tres dijous de maig, alguns gastroblocaires han tingut l'oportunitat de retrobar-se amb els seus coneguts a la xarxa i a fora d'ella, i els més novells, com jo, hem pogut començar a posar cara al món de les bitàcores gastronòmiques.

Han estat moments de parlar dels blocs, del que busquem, del temps que els dediquem, de les satisfaccions que ens donen, de conèixer-nos, de saber... Això si, sempre amb una Moritz (amb alcohol o sense) i uns platillos de cargols al davant, i amb flamenc com a música de fons o com espectacle principal (he de confessar que ha estat la primera vegada que he escoltat i vist flamenc en viu, i m'ha agradat molt i molt).



El darrer dels dijous hem assistit tres blocs: Chocolate, aceite y sal, Angelscuina i el "aquí presente". El fet de no disposar del divertit minibus Moritz (aquests de Moritz munten mil saraus i alguns en el mateix dia...) ha impossibilitat que vinguessin alguns més. Tot i així hem estat a les mil meravelles, atesos pel Marc de Pumm, que a més ens ha transmès un optimisme molt valuós en els temps que corren.

Hoy en la fiambrera: Caracoles y flamenco. Léelo!
Today at the lunch box:
 
Snails and flamenco. Read it!

------------------------------------------------------------------------------------

5 comentaris:

  1. Llàstima que no heu pogut pujar-hi tots, perque si tres és divertit imagineu amb deu blogs :)

    Merci per apuntar-vos!! :)

    ResponElimina
  2. Xulo xulo el sarao de la Moritz. Salutacions!

    ResponElimina
  3. Bravo por Moritz y Marc (de pumm)! Bravo por Gastroblocaires y Bravo por mis compañeros bloguers de velada: ha sido un placer conoceros y compartir con vosotros :)

    ResponElimina
  4. Va ser una gran vetllada! A partir d'ara, tot amb optimisme!!! Petons als nostres companys de cargols i flamencu!!!

    ResponElimina
  5. Com diueu tots quatre: Llàstima, xulo, bravo i amb molt d'optimisme.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...