31 de maig del 2012

Pollastre a la cervesa "sense"

A casa portem una temporada que de cerveses només que se'n beuen sense alcohol. Per això, quan em vaig pensar de fer aquest plat, no vaig dubtar: utilitzaria la cervesa "sense".



Ja sé que al cuinar l'alcohol s'evapora i no afecta si tens alguna patologia hepàtica, però noi! no anava a comprar una cervesa quan ja tenia! I el resultat és el mateix.

Confessaré que com que no tenia gaire temps, vaig utilitzar un pot en conserva de ceba sofregida (que com diu el llibre Cocinar no es una lata, si és bo, és tant bo com si és fresc) i les ametlles trencades (restes de la preparació d'algun postre), estalviant-me la feina de trencar-les al morter. Uff, és que vaig molt cansada!

Ingredients:
1/2 pollastre de pagès tallat a trossos
ceba sofregida 
ametlles crues
1 cervesa
sal
pebre
oli

Preparació:
Salpebrar el pollastre i daurar en una cassola amb una mica d'oli. Retirar, i posar la ceba sofregida i un bon grapat d'ametlles i deixar daurar. Afegir la cervesa i el pollastre. Deixar coure durant uns 30 o 40 minuts, tot removent de tant en tant.

Et voilà! Ja es pot posar al tupper, que acompanyat amb arròs serà un plat ben complert.

NOTA AL POST: Aquesta recepta ha estat una de les 25 finalistes del 1er Dia CUINA, organitzat per la revista Cuina a Manlleu, dins els actes de la Fira del Porc i la Cervesa.

Hoy en la fiambrera: Pollo a la cerveza "sin". Léelo!
Today at the lunch box:  Chicken in beer "without" . Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. Saber utilitzar els recursos és el primer ingredient de les receptes per a tàper!!! :)))

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...