Les calors comencen a afectar-me, i a més de que el meu cos només que preparar i menjar amanides, el meu cervell ja comença a necessitar unes vacances.
Tot plegat ho he preparat i amanit a la feina, i amb tot el que porta, inclús fruita, ja no he menjat res de postre. Això si que ha estat un "plat únic", amb el qual participo a una iniciativa de diversos gastrobloguers al Twitter amb el hagstag:
Ingredients:
1 endívia
1 tomàquet
1 llauna de tonyina amb oli d'oliva (així ja l'aprofito per amanir) d'Eroski Sannia (que porta menys sal)
1 poma
un grapat de llavors de carbassa
un raig de vinagre balsàmic
Preparació:
Tallar i disposar els ingredients al gust.
Hoy en la fiambrera: Ensalada de endivias, tomate, manzana, atún y pipas de calabaza. Léelo!
Today at the lunch box: Endive salad, tomato, apple, tuna and pumpkin seeds. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------
ñam!! a mi també en venen molt de gust les amanides estil "aqui me cabe todo" i llestos! On estiguin els plats únics i frescos a l'estiu que s'apartin els altres!
ResponEliminaVisca els plats únics!
EliminaM'ha agradat molt, marga! Jo sovint faig servir pipes de carbassa per afegir a l'amanida, hi dónen un toc cruixent molt bo, oi? La combinació que has fet m'agrada, i tant! Petons
ResponEliminaA mi les pipes m'encanten a les amanides. Com tu dius, el crec crec és fantàstic.
EliminaMolt bona idea, t'agraeixo la idea.
ResponEliminaTot i que no sigui un dia laborable, dissabte penso aprofitar per tastar-la. Jo simplement hi afegiria algun truquet per evitar que la fruita s'oxidi com per exemple, el suc de llimona.
I tant que el suc de llimona és un magnífic antioxidant... però el fosc de la poma de la foto no és que estigui oxidada, sinó que ja li havia posat vinagre balsàmic per sobre....
EliminaA mi les amanides amb fruites m'agraden molt i la teva te molt bona pinta. Felicitats
ResponEliminaUna abraçada
Gràcies.
Elimina