11 de juny del 2012

On mengem el nostre tupper?

Amb el bon temps, potser aprofitem l'hora de dinar per sortir a menjar la nostra carmanyola al carrer, a un parc, a la platja... o potser algun lloc més agosarat i fins i tot secret....

Treballadors menjant la seva carmanyola a dalt d'una grua en la 
construcció de l'Empire State de Nova York (1932)
...però potser que també aneu a algun bar o terrassa que us deixen menjar el vostre tupper...

Ens voleu explicar aquests llocs? On són? Com es diuen? Què tenen? I si algú en té ganes (i una càmera a mà) pot enviar una foto a pradas.marga@gmail.com.

El bloc de cuina L'hora del tupper amb col·laboració amb l'empresa de parament de la llar Iris vol recollir i compartir aquests llocs a través d'un mapa de Google, per a que tots els que mengem de carmanyola trobem llocs urbans fora de les quatre parets de l'oficina on degustar el nostre plat casolà.

I per animar-vos, tots els que participeu entre avui dia 11 de juny del 2012 i el dia 21 de juny a les 24 hores, entrareu en el sorteig de 3 lots d'hermètics Iris (un de 0,6 l i un altre de 0,8 l), marca que està encantada de participar en aquesta iniciativa. 


Com veieu són uns hermètics molt atractius a la vista pel seus colors, i que tanquen a la perfecció. A més la transparència de la tapa permet identificar perfectament el contingut, i la mida es adequada per a qualsevol bossa transportadora.

Què cal fer per participar?

Doncs és molt fàcil. Deixeu la vostra proposta de lloc en els comentaris d'aquest post. Doneu-li un nom al lloc, indiqueu les coordenades i una petita descripció, ah! i no us oblideu de posar el vostre correu electrònic per a que el patrocinador (Iris) es pugui posar en contacte amb vosaltres si sou els guanyadors del sorteig (per cert, l'enviament del regal només es farà a adreces dins del territori peninsular espanyol i les Illes Balears, però la vostra proposta no té límit territorial, qualsevol indret de proposeu serà benvongut).

El sorteig es realitzarà el dia 22 de juny del 2012, però aquest mapa encara continuarà viu a qualsevol proposta posterior.

Vinga animeu-vos a dir-nos on sortiu a menjar la carmanyola quan esteu a la feina, i de pas a airejar-vos el cap, que sempre va bé.

Mostra On mengem el nostre tupper? en un mapa més gran



Hoy en la fiambrera: ¿Dónde comemos nuestro tupper? Léelo!
Today at the lunch boxWhere do we eat our lunch box?. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

34 comentaris:

  1. Doncs un lloc agradable, romàntic i refrescant podria ser menjar-se el tupper en els Jardins de Sta. Amèlia, en carrer del mateix nom Sta. Amèlia de BCN.
    Allà ens podem trobar i gaudir del tupper...
    Salut !
    Carles
    cicmoia@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carles, gràcies per proposar aquest parc. Ja hi és al mapa. Si t'animes amb una foto.... ja saps. Me la fas arribar.

      Elimina
    2. Ostres, doncs no en tinc cap, és estrany...
      No trigaré gaire, no pot ser aixó....

      Elimina
  2. Os propongo dos sitios, uno en Barcelona, ciudad a la que voy a menudo, y otro en Sevilla, donde resido.

    Barcelona:

    - Parc de la Ciutadella. Aquí estuve una mañana de domingo haciendo un picnic estupendo con unos amigos. Es más, puedes ver fotos y leer la crónica de ese día en el siguiente enlace: http://dimancheetbien.wordpress.com/2012/03/19/tuppers-ben-fets/

    Sevilla:

    - Los jardines de la antigua Fábrica de Tabaco, que es hoy en día el Rectorado de la Universidad de Sevilla. Aquí hay unas cuantas imágenes: https://www.google.es/search?as_st=y&tbm=isch&hl=es&as_q=plaza+san+felipe+neri+barcelona&as_epq=&as_oq=&as_eq=&cr=&as_sitesearch=&safe=off&orq=&tbs=isz:l&biw=1280&bih=679&sei=Z7LXT5-rAaax0AWM8ZCxBA#hl=es&safe=off&as_st=y&tbs=isz:l&tbm=isch&sa=1&q=rectorado+sevilla&oq=rectorado+sevilla&aq=f&aqi=g1g-S2&aql=&gs_l=img.3..0j0i24l2.129331.132298.0.132337.17.13.0.4.4.1.165.1611.1j12.13.0...0.0.lWLnVgoavzE&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=7e8d46f19c489e38&biw=1280&bih=679

    Mi mail es carlos@nomastuppersdemama.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Apa Carlos! Dos propuestas en una, y encima una de Sevilla. Fantástico! Ya están colocados en el mapa. Gràcias por la implicación.

      Elimina
  3. Me encanta la iniciativa!!! Mucho ánimo con ello, tenéis un proyecto precioso por delante!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias. Si puedes hacer una aportación perfecto, tuya o de algún conocido. Lo importante es situar sitios

      Elimina
  4. Un buen sitio es el Parc Central del Poble Nou, en el cruce Diagonal/Pere IV

    ResponElimina
  5. Ara el tupper me'l menjo a la feina, però quan treballava a Passeig de Gràcia, moltes vegades anava als jardinets del Palau robert, que tenen força bancs i bones ombres.
    Després vaig estar treballant prop de Correus, i sobretot a la primavera i tardor, creuava cap al mar (direcció IMAX) i m'asseia en alguns dels bancs contemplant els iots

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maida, què bons llocs! Ja estan ubicats al mapa. Gràcies.

      Elimina
  6. Amb les companyes de feina, quan arriba el bon temps, anem a dinar a la Plaça dels Enamorats de Cornellà del Llobregat. És una bonica i tranquil•la plaça en que hi pots trobar sol i ombra, per a tots els gustos! (peperepe1@hotmail.com)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dona amb aquest nom "enamorats" no sé si s'adiu això de dinar de tupper... ah! si, hi ha res més romàntic que un pic-nic? Gràcies per la proposta. Anem creixent!

      Elimina
  7. Hola!
    doncs un bon lloc a Girona per anar a fer el tupper seria el Parc del Migdia. Abans hi havia una caserna de soldats però ja fa uns anys hi han construït uns edificis envoltats d'un parc molt bonic amb uns llacs d'un pam de profunditat

    Es deixo la url aquí sota (hi ha algunes fotos si es vol veure amb l'street view)
    https://maps.google.es/maps?q=41.974104,+2.818204&num=1&vpsrc=0&ie=UTF8&t=m&z=16&iwloc=A

    El meu mail és lidia.casademont@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. De vegades les reconversions urbanístiques són un gran què, oi? Gràcies per la proposta

      Elimina
  8. On treballava abans, amb els companys anàvem al Parc de Can Sabaté a Barcelona (l'entrada és pel C. Mineria 18). Pels que treballeu a prop de Plaça Cerdà, és una molt bona opció per dinar. Sempre trobareu llocs amb ombra. Hi ha molts bancs, un petit estanc, i una taula de ping-pong. Allà pots passar l'hora de dinar sense avorrir-te i desconnectant de la feina per tornar al 100%!

    Us deixo un enllaç:

    http://w110.bcn.cat/portal/site/MediAmbient/menuitem.0d4d06202ea41e13e9c5e9c5a2ef8a0c/?vgnextoid=c72d014c00b6a210VgnVCM10000074fea8c0RCRD&vgnextchannel=6de179583ad1a210VgnVCM10000074fea8c0RCRD&lang=ca_ES

    ResponElimina
    Respostes
    1. Perdoneu, m'he oblidat de posar el meu correu electrònic: raquelrodriguez84@gmail.com ;)

      Elimina
    2. Raquel, gràcies per la proposta. Desconnectar al migdia és una bona cosa.

      Elimina
  9. Un lloc fresquet, acollidor, tranquil i espaiós. El Parc del Pinaret de Cambrils, al Baix Camp.
    Us convido a conèixer-lo. També s'hi poden fer festes d'aniversari.

    ResponElimina
  10. Al pati del Ceip Martinet (Ripollet)on tenen instalades unes maravellosses taules de picnic i es allà on les families berenen relaxades amb els peques , tot envoltat per natura...només has de tafanejar una mica i fer un cop d´ull a les carmayoles : fruita seca,fruita del temps, galetes de cereals i sucre moreno, pa amb xocolata, formatges, tortes d´arros, sucs....i ostres! qué bé! gens de bolleria industrial..Fora del cole, al parc del Martinet, també hi han taules per fer picnic...al migidies les familíes que s´ho poden permetre amb la conciliació familiar dinan plegats amb la carmanyola.No es genial?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Àngels, quina escola! Ara el que encara no he pogut situar és el parc del Martinet, és a prop de l'escola?

      Elimina
  11. Els Jardins Can Feu, a Barcelona, just darrera de l'Edifici Planeta. No és que sigui un parc especialment bonic, però si disposes de poc temps per dinar, com és el meu cas, prefereixo anar allà que és a prop de la feina i poder respirar aire fresc i gaudir del solet, que no pas dinar al menjador de l'oficina.
    Hi ha bancs, gespa i arbres. És molt tranquil, i la veritat és que hi va molta gent.
    El meu correu: mireiasl@gmail.com

    ResponElimina
  12. Jo els menjo a la feina, però si estigués al centre de Barcelona potser aniria als Jardins del Palau Robert :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon lloc, si senyor. Ja els tenim a la llista, però una nova proposta és senyal de que és un bon lloc.

      Elimina
  13. Al Turó Park de Barcelona, https://maps.google.com/maps?hl=ca, a més hi ha un bar-xiringuito on després es pot pendre el cafetó.
    bcnsaram@gmail.com

    ResponElimina
  14. Doncs jo, quan arriba el bon temps, me'n vaig a dinar a la platja. Encara que després hagi de tornar a la feina. Quan sóc dins l'aigua, amb aquella sensació de vacances però al mateix temps sabent que és un dia feiner qualsevol, no ho canviaria pel millor dels parcs de la ciutat.
    Vaig a la platja que hi ha al costat del Forum. Genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realment, això si que és trencar amb la feina al migdia.

      Elimina
  15. Bones...

    doncs jo recomenaria el Mirador de Torre Baró (+41° 27' 7.28", +2° 10' 41.63") on gaudir d'una calma total amb horitzó per deixar anar la vista.

    ResponElimina
  16. Ada Parellada, ha intentat fer un comentari i no ha pogut. Aquesta és la seva proposta i jo la traspasso com a comentari:

    Aquesta proposta de llocs públics on menjar el tàper és molt interessant. Amb la meva amiga, Txell Bonet, en volíem fer una publicació (un llibre, de fet) fa una colla d’anys. Va quedar com a projecte. Aquí te’n dic un: El cementiri de Poble Nou….és magnífic, i segur que aquest no te’l diu ningú!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...