No té secrets. És fàcil i ràpida. Una idea més per portar un dinar fred a la feina aquest mes de juliol, abans no arribin les vacances.
Ingredients:
- pasta de colors bullida
- fils de pastanaga en conserva
- formatge feta
- verat del Mediterrani en conserva d'oli d'oliva
- sal
Com fer-la:
- Barregem la pasta, la pastanaga, el formatge feta i el verat.
- Condimentem amb el mateix oli del verat i una mica de sal.
Hoy en la fiambrera: Ensalada mediterránia Léelo!
Today at the lunch box: Mediterranena Salad. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salade méditerranéennen. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Una amanida deliciosa, Marga. El verat és un dels meus peixos preferits, en oli deu ser encara més gustós, i la feta aporta el punt salat a l'amanida que, com t'he dit, em sembla deliciosa. Petons
ResponEliminaEstà molt bona. I com sempre, porta poca feina.
EliminaEl verat en conserva no l'he provat mai. Un bon substitut per a l'omnipresent tonyina!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Doncs a mi m'agrada molt el verat.
Elimina