I llavors tenir algun plat preparat és vital, o si més no d'agrair.
I per aquest mercat algunes empreses d'alimentació ja han fet les seves propostes.
Una d'elles és Argal (si, si la dels embotits i patés). Ha creat una línia d'amanides fresques, naturals (sense conservants) i preparades per dinar (vull dir que estan condimentades i a més porten una petita forquilla de plàstic).
Jo les he probat a través de la comunitat de marquèting participatiu trnd (Ja hi participava abans de tenir el bloc, coses que té una!. No s'hi guanya diners, només que pots provar productes al principi de la seva comercialització. Si voleu formar part ho podeu fer directament o a través de la meva invitació: http://www.trnd.es/invite/1197245220075353200, només guanyaré "wombats" que indiquen lo actiu que ets en la comunitat).
Bé, però tornem al tema. Vaig rebre per tastar 3 de les 9 varietats d'amanides que Argal té al mercat: russa, americana, patata amb pernil, cranc, de pasta italiana, amb marisc i amb gall d'indi, de blat tendre i tabulé.
La que més èxit ha tingut a casa és la de cranc. Molt encertada la combinació de pinya, ou, palitos de cranc i salsa tipus maionesa (a més és sense gluten). Li va seguir en adeptes la de marisc (tradicional), i més lluny va quedar la de blat tendre (deu ser perquè era la primera vegada que menjàvem aquest producte... Potser si l'anem provant ens convencerà amb el temps!!!).
Com veieu, jo les he portat a la feina de primer plat i de segon, alguna resta d'àpats.
Hoy en la fiambrera: Ensaladas Argal. Léelo!
Today at the lunch box: Argal's Salads. Read it!
Ces boîtes à lunch: Salades du Argal. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Moltes gràcies per compartir en el teu bloc aquesta entrada tan apetitosa sobre les amanides Argal :).
ResponEliminaUna abraçada,
Camilala