Tanmateix, potser d'ara en endavant això canviarà perquè la meva filla ha descobert el seu sabor i em demana que condimenti les carns amb curri (un barreja suau).
La recepta d'avui és molt fàcil, es basa en cuscús precuit i en una carn que necessita poca cocció. Com a bona mare de carmanyola, us diré que el gall d'indi es pot fer en quantitat (aprofitant les ofertes) i congelar, i així està disponible per portar a la feina un dia d'aquells que no saps que no t'has preparat res.
Ingredients:
1 kg de gall d'indi per estofar (ja no porta os)
1 ceba gran
curri
brou vegetal
cuscús precuinat
grapat de panses
grapat de pinyons
sal
oli
Com preparar-ho:
Tallar la carn i la ceba en dauets ben petits. Passar primer la ceba per la paella o el wok amb una mica d'oli a foc viu i coure uns 5 minuts. Afegir la carn i coure 5 minuts més (sempre remenant). Condimentar-ho amb curri al gust, baixar el foc i donar un parell de voltes per a que el condiment es barregi bé amb la carn, la ceba i l'oli.
En calent, poseu les racions que no s'utilitzen en tuppers, tapeu i congeleu.
Preparar el cuscús precuit, segons les indicacions del fabricant, però atenció a tres trucs:
1) enlloc d'aigua utilitzeu brou de verdures
2) passeu la forquilla després del temps de repòs del cuscús per a que els grans es separin i no quedi grumollós
3) afegiu unes panses i uns pinyons al brou (o en el seu defecte l'aigua) al principi de la preparació dels cuscús (per a que bullin).
Afegir al cuscús el gall d'indi, i ja està el tupper preparat! Si l'acompanyeu d'una amanida verda, serà un menú perfecte.
Hoy en la fiambrera: Cuscús de pavo al curri. Léelo!
Today at the lunch box: Turkey curry couscous. Read it!
Ces boîtes à lunch: Turquie curry couscous. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------
Una recepta molt gustosa i amb poc greix, energètica però només on toca! El curri trobo que arregla molts plats, oi? Petonets, guapa!
ResponEliminaEm sembla una recepte molt bona i nutritiva i 100%Salut.
ResponElimina