7 d’agost del 2013

Arroz Brillante a la Sartén

Les empreses alimentàries van innovant. I la casa d'arrossos Brillante, no és una excepció. La marca és prou coneguda, i fa algunes dècades ja va ser un pionera i va proposar "l'arròs que no es passa".


Darrerament, vendre només arròs blanc és un negoci cada dia més difícil (per la competència et al.), i per tant s'han de crear productes diferents, que puguin satisfer a nous possibles consumidors.

Ara, ha tret al mercat una nova proposta, Brillante a la Sartén, amb la qual proposa una gramma de plats semi-elaborats que ens obligaran a invertir poc temps a la cuina. En només 5 minuts, o poc més, enllestirem a casa un risotto de bolets, un arròs a banda amb la calamarcets o una fideuà (per ser real, per la fideuà en calen més de 5 minuts).

Tots tres plats tenen un sabor prou gustós, encara que per mi els hi falta una mica més de bolets, calamarcets o sípia i gambes.


Les varietats es presenten en una unitat formada per dos envasos, un pel brou i l'altre per l'arròs o els fideus, i no cal conservar en fred.

És una opció a considerar per a tenir en el rebost per omplir algun tàper.

Per cert, jo he descobert aquest nou producte gràcies a  la comunitat de marquèting Trnd, en la qual només cal inscriure's per a participar en projectes diversos per a opinar tot provant productes. Si vols formar part vés al següent enllaç: http://www.trnd.es/invite/1197245220075353200
 
Hoy en la fiambrera: Brillante en la sartén Léelo!
Today at the lunch boxBrillante en la sartén Read it!
Ces boîtes à lunch: Brillante en la sartén Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. Jo faig servir arròs vaporitzat per als tàpers, la veritat :)

    Aquest no el conec, encara.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...