12 de novembre del 2013

L'hora del tàper al "Tast a cegues" de Revista Sentits

Fa tres setmanes vaig rebre un missatge de la Nuni de Cuinetes convidant-me a participar en un tast a cegues d'escopinyes per al segon número de la revista gastronòmica Sentits, amb la qual col·labora.



Havia d'anar a Girona, però no m'ho vaig pensar gaire. Era atractiu això de "fer de tastadora", encara que a la vegada m'imposava respecte. Ei, que jo dino de tàper, i les escopinyes no són ingredients essencials de les carmanyoles, no ens enganyem!!!!

Però, vaig respirar a fons, i ben animada vaig agafar el TAV cap a la ciutat de l'Onyar. Allà m'esperava la gent de la revista Sentits, amb el Jordi Àvila de magnífic amfitrió.



Davant nostre teniem una dotzena de llaunes d'escopinyes esperant a ser tastades per un quintet amb moltes ganes d'enfrontar-nos a aquest repte. I va començar el tast. Una darrera l'altre van començar a passar per davant nostre tastets. Només identificades per un número (d'això es tracta el "tast a cegues" i no de treure'ns a tots les ulleres i de tapar-nos els ulls), les escopinyes eren ensumades, menjades i valorades.

No va ser un tast en silenci, i els comentaris que deixàvem anar eren, o no, compartits per la resta de companys de taula. En tot cas, puc assegurar, que no va haver-hi cap mena de pressió externa (vull dir de les marques perquè el tast està només patrocinat per la revista que és qui va als supers i compra totes les varietats del producte que va a valorar), i les valoracions van ser fruit de les percepcions de cadascú.



Només al final, una mica afartats de tanta escopinya ho he de reconèixer, vam saber que el producte que havia estat millor valorat per tots nosaltres, era el de marca blanca del Carrefour.


Tot l'article del "Tast a cegues" el podeu veure en aquestes imatges, però la resta de la revista, l'haureu de veure en un iPad, i us ho recomano. És molt visual, amb imatges excel·lents, un parell d'articles centrals de gran abast i algunes seccions fixes, com la del tast, la de recomanacions o la nevera (on en aquest segon número també hi surt l'iman de L'hora del tàper). Si algun defecte li he de trobar a Sentits (fins i tot és gratuïta!!!).... diria que és que només s'edita per iPad. Una pena pels que no tenim l'aparell!!! (us avanço que ja vaig transmetre el suggeriment d'ampliar formats a Android o Internet, per exemple).



Vegeu la resta de les valoracions del "Tast a cegues", i cerqueu la possibilitat de tastar la revista Sentits.






Hoy en la fiambrera: L'hora del tàper en la "Cata a ciegas" de Revista SentitsLéelo!
Today at the lunch boxL'hora del tàper in a "blind tasting" for Sentits Journal. Read it!
Ces boîtes à lunch: L'hora del tàper dans "dégustation à l'aveugle" pour le Magazine SentitsLisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Hola!!! :D
    Quina crònica més xula!!!
    És tot una experiència això del tast a cegues! I ens enduem cada sorpresa oi? ;)
    Moltes gràcies per acceptar la invitació!!
    Una abraçada!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nuni. Un plaer anar-hi. Un tast a cegues no es rebutja mai.

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...